Καθοριστικές ώρες για στόπερ και εξτρέμ

Καθοριστικές ώρες για στόπερ και εξτρέμ

Δημήτρης Τομαράς
Καθοριστικές ώρες για στόπερ και εξτρέμ

bet365

Κρίσιμες θα είναι οι προσεχείς ώρες στον Ολυμπιακό για τις θέσεις των στόπερ και των εξτρέμ. Οι πρώτοι στόχοι και οι νέες περιπτώσεις.

Οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν να έχουν μία ξεκάθαρη στόχευση για το κέντρο της άμυνας που ακούει στο όνομα του Λουίς Νέτο. Το θέμα αυτό δεν έχει κλείσει θετικά. Δεν έχει προχωρήσει στον βαθμό που θα ήθελε ο Ολυμπιακός που πιέζει με κάθε τρόπο για να έρθουν τα καλά νέα. Επειδή όμως η περίπτωση του Πορτογάλου εξακολουθεί να έχει σημαντικές δυσκολίες στο Λιμάνι θα περιμένουν το αργότερο μέχρι την Τρίτη για να τσεκάρουν μετά τις άλλες επιλογές.

Ονόματα σαν αυτά των Νοβαρέτι, Σιανί, Αντερλάν Σάντος ή ακόμα και η δύσκολη υπόθεση του Μαϊδάνα παραμένουν επί τάπητος. Υπάρχει και ο Μάουρο Ντος Σάντος της Αλμερία, όπως σας έχουμε ήδη γράψει. Επίσης οι Πειραιώτες προσπαθούν να... τρέξουν παράλληλα και το ζήτημα του εξτρέμ. Εκεί όπου υπάρχει μεταξύ άλλων το όνομα του Πατρίτσιο Ροδρίγκες ή Πατίτο όπως έχετε διαβάσει εδώ. Για τα άκρα της επίθεσης έχει διαρρεύσει ξανά και το όνομα του Μίλος Κράσιτς.

Ενός παίκτη που έχει συνδεθεί και με τον ΠΑΟΚ. Επίσης έχει προκύψει και το όνομα του Ρίκι Άλβαρες, του Αργεντίνου άσου που ανήκει στην Ίντερ. Ο 26χρονος Άλβαρες βέβαια που είχε δοθεί δανεικός στην Σάντερλαρντ παίζει κυρίως στον άξονα αλλά και ως κρυφός κυνηγός. Είναι δηλαδή σε θέσεις που δεν κοιτάζει παίκτη για τώρα ο Ολυμπιακός. Η ουσία είναι πως τα πάντα θα κριθούν και θα ξεκαθαριστούν τις επόμενες ώρες. Ήτοι από την Δευτέρα και μετά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα