Ρεν - Καέν 1-4

Γιώργος Κοντογεώργης
Ρεν - Καέν 1-4

bet365

Μία εβδομάδα μετά το 4-1 σε βάρος της Ρεμς, η Καέν παρουσίασε ένα ακόμα φεστιβάλ γκολ με το ίδιο σκορ, αυτή τη φορά εκτός έδρας κόντρα στην Ρεν. Χ-αμένη ευκαιρία για Λανς.

Μία αναγγενημένη Καέν έχουμε δει στις δύο τελευταίες αγωνιστικές του Championnat, με την ομάδα του Παρτίς Γκαραντέ να πετυχαίνει δεύτερο σερί νίκη και πλέον να βρίσκεται μόλις στο -1 από την Τουλούζ, που είναι η τελευταία που σώζεται. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 4' όταν μετά τη σέντρα του Φερέ από αριστερά, ο Πριβάτ με εντυπωσιακό άλμα και κεφαλιά στη γωνία νίκησε τον Κοστίλ (0-1). Η Ρεν δεν πτοήθηκε από το γρήγορο γκολ και ισοφάρισε στο 15' όταν Μπρουλς βγήκε από δεξιά, έκανε το γύρισμα, η μπάλα πέρασε για τον Αντρέ και εκείνος με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 1-1, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Οπως και στο πρώτο μέρος, έτσι και στην επανάληψη η Καέν ξεκίνησε με γκολ. Στο 50' ο Φερέ πέρασε πολύ ωραία πάσα για τον Νανγκίς ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ταχύτητά του και τη λάθος εκτίμηση του Κοστίλ, τον πέρασε και έστειλε τη μπάλα στην κενή εστία για το 1-2. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 1-3 στο 85 με τον αρχηγό, Φερέ, ο οποίος έκλεισε την εκπληκτική του εμφάνιση -ένα γκολ και τρεις ασίστ- δίνοντας στον Ντα Σίλβα που έκανε τρομερό κοντρόλ με τακουνάκι και με απίστευτο αριστερό έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι για το τελικό 1-4.

Χ-αμένη ευκαιρία για Λανς
Μπορεί η Ρεμς να είναι πιο ψηλά στη βαθμολογία αλλά η Λανς ήταν αυτή που κέρδισε τις εντυπώσεις στην αναμέτρηση τους. Οι φιλοξενούμενοι, που βρίσκονται στην προτελευταία θέση, εκτός από τις εντυπώσεις θα κέρδιζαν και τους τρεις βαθμούς αν υπήρχε λίγη ψυχραιμία ή τύχη στην τελική προσπάθεια αφού τις ευκαιρίες τις είχαν. Η Λανς ήταν καλύτερη σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του ματς αλλά ο τερματοφύλακας Πλασίντ ήταν σε μεγάλη μέρα για την Ρεμς, κρατώντας το 0-0. Κι όταν δεν μπόρεσε να αποκρούσει ο ίδιος, όπως έγινε στο 69' σε σουτ του Κουλιμπαλί, ήταν το δοκάρι εκεί για να τον σώσει και να δώσει έστω τον βαθμό στη Ρεμς, η οποία πάει από το ένα άσχημο αποτέλεσμα στο άλλο από την στιγμή που μπήκε το 2015.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα