Το μυαλό μόνο στον Πανιώνιο για Βέροια

Το μυαλό μόνο στον Πανιώνιο για Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Το μυαλό μόνο στον Πανιώνιο για Βέροια

bet365

Στη Βέροια άφησαν κιόλας πίσω την «τεσσάρα» από την Κέρκυρα τονίζοντας πως δεν την άξιζαν, αλλά και ότι δεν υπάρχει χρόνος να απολογηθούν, καθώς μπροστά υπάρχουν τα ματς του Κυπέλλου με τον Πανιώνιο και του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό.

Στο παρελθόν ανήκει, ήδη, το παιχνίδι με την Κέρκυρα για τη Βέροια, που ηττήθηκε με το βαρύ 4-0. Προβληματισμός, πάντως, δεν υπάρχει στη «βασίλισσα του Βορρά», καθώς τονίζουν ότι δεν άξιζαν την «τεσσάρα», αλλά και ότι δεν υπάρχει χρόνος για να απολογηθούν, αφού υπάρχουν τα παιχνίδια με τον Πανιώνιο για το Κύπελλο και με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα.

Μάλιστα, σε ό,τι αφορά το ματς της Τετάρτης (28/1), στον σύλλογο της Ημαθίας λένε ότι στόχος είναι η πρόκριση, που είναι ανοιχτή μετά το 2-1 του πρώτου αγώνα στη Νέα Σμύρνη. Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία για το εν λόγω ματς θα ξεκινήσει τη Δευτέρα (26/1), καθώς για σήμερα έχει δοθεί ρεπό από τον Χοσέ Γκρανέρο.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει άπαντες στη διάθεσή του, αφού δεν υπάρχουν προβλήματα είτε από τραυματισμούς είτε από κάρτες. Σε ό,τι έχει να κάνει με το μεταγραφικό κομμάτι, υπενθυμίζουμε ότι ο Κατίδης θα λύσει το συμβόλαιό του τη Δευτέρα (26/1), ενώ έχει αποκτηθεί ο Θωμάς Ναζλίδης.

Από εκεί και πέρα, στη Βέροια ψάχνονται να καλύψουν το δεξί και το αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς και να «κλείσουν» ένα δεκάρι, τη στιγμή που έχουν ακουστεί τα ονόματα των Γιώργου Τζαβέλλα και Ανδρέα Τάτου. Πάντως, από την ΠΑΕ δεν βγαίνει κάτι νεότερο προς τα έξω, ενώ δεν επιβεβαιώνεται κάποιο όνομα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα