Μαρινάκης: «Όλοι μαζί για να βγει η χώρα από την κρίση»

Μαρινάκης: «Όλοι μαζί για να βγει η χώρα από την κρίση»

Δημήτρης Τομαράς
Μαρινάκης: «Όλοι μαζί για να βγει η χώρα από την κρίση»

bet365

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος έστειλε το μήνυμα για την επόμενη ημέρα στην Ελλάδα.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και δημοτικός σύμβουλος Πειραιά, Βαγγέλης Μαρινάκης, άσκησε την Κυριακή το εκλογικό του δικαίωμα στο 20ό δημοτικό σχολείο Πειραιά. Αμέσως μετά ξεκαθάρισε: «Να μην φοβόμαστε και να δουλέψουμε σκληρά για να βγει η χώρα από την κρίση». Αναλυτικά η δήλωση του κ. Μαρινάκη είναι η ακόλουθη: «Πιστεύω ότι ο ελληνικός λαός σήμερα από ένστικτο θα ψηφίσει ότι είναι καλύτερο, για την οικογένειά του, για την κοινωνία και για την πατρίδα. Είδαμε φόβο, τρόμο και εκβιασμούς της πλάκας.

Ωστόσο οι Έλληνες δεν καταλαβαίνουν από αυτά και θα ψηφίσουν επαναλαμβάνω για το καλύτερο. Εύχομαι λοιπόν από αύριο με σκληρή δουλειά να γίνει μια αλλαγή στη χώρα και θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί για το καλύτερο». Ερωτηθείς για το ποιό είναι το μήνυμά του για την επόμενη ημέρα των εκλογών τόνισε: «Το μήνυμα είναι ότι όλοι μαζί θα πρέπει να κάνουμε μια προσπάθεια για να βγει η χώρα από την κρίση, αλλά χρειάζεται σκληρή δουλειά. Δεν πρέπει να φοβόμαστε και ούτε να μας τρομάζει κάτι. Αν είμαστε σοβαροί και δουλέψουμε σκληρά δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα