Το «black out» του Ηρακλή! (vid)

Το «black out» του Ηρακλή! (vid)

Το «black out» του Ηρακλή! (vid)

bet365

Τάσεις αυτοκτονίας από τον Ηρακλή, που πέταξε δύο βαθμούς με τον Πιερικό. Το ρεκόρ του 1ου γύρου, το... καταραμένο 10λεπτο και η χαλάρωση, που κάποια στιγμή θα στοίχιζε.

Μία τεράστια ευκαιρία, πήγε στα σκουπίδια! Ο Ηρακλής είχε την δυνατότητα να... καθαρίσει από νωρίς με την πρώτη θέση, εκμεταλλευόμενος την απρόσμενη ήττα της Λαμίας από τον Αγροτικό Αστέρα, όμως οι παίκτες του «Γηραιού»... προτίμησαν να κρατήσουν το ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα.

Μάλιστα, αν αναλογιστεί κανείς το απίστευτο ρεκόρ του μόλις ενός τέρματος παθητικό στον πρώτο γύρο, τότε μόνο η λέξη κατάρρευση μπορεί να χαρακτηρίσει το δεκάλεπτο που έκρινε το αποτέλεσμα κόντρα στον Πιερικό. Ανεπίτρεπτο για ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, αλλά και μάθημα για την συνέχεια στην σεζόν.

Ο Ρομάνο, μαζί με την πολύτιμη βοήθεια του δημιουργού Λουκίνα, κατάφερε να βάλει τον γηραιό σε θέση οδηγού από πολύ νωρίς με τέρματα στο 3' και το 14', με το παιχνίδι να μοιάζει... τελειωμένο ήδη. Ο «ύπνος» όμως, απαγορεύεται και όταν έρχεται, τιμωρείται.

Ο αξιόμαχος φέτος Πιερικός, δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Προειδοποίησε, αλλά οι γηπεδούχοι δεν άλλαξαν τακτική και το πλήρωσαν. Τρεις φάσεις με πολλά κοινά και μία μεγάλη ανατροπή, με τους Κατερινιώτες να φεύγουν τελικά με τον βαθμό από το Καυτατζογλειο.

Χαλαρή αντιμετώπιση, μαρκάρισμα με τα μάτια έξω από την περιοχή, καλά σουτ, λίγη τύχη και... έγινε το κακό! Το σουτ του Σταματή στο 76' ήταν το καμπανάκι, το τέρμα του Μυστακίδη 1 λεπτό αργότερα η ψυχρολουσία, ενώ μόνο ως άξια τιμωρία μπορεί να χαρακτηριστεί το γκολ της ισοφάρισης από τον Μπαξεβάνο στο 86'.

Ο Ηρακλής έπαιξε με την φωτιά και αυτό το πλήρωσε. Αυτό, βέβαια, ίσως να είναι και καλό για τον Νίκο Παπαδόπουλο και τους παίκτες του, αφού θα τους υπενθυμίσει πως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα, θα θυμίσει πως απαιτείται μάχη μέχρι τελικής πτώσης, με προορισμό τον την μεγάλη επιστροφή που όλοι στον σύλλογο ονειρεύονται.

*Καθόλου τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι και τα τρία τέρματα που έχει δεχθεί ο Ηρακλής είναι στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, αφού σε αρκετά ματς παρατηρείται μία... χαλάρωση. Κάποιες φορές «κρύφτηκε», με τον Αιγινιακό φάνηκε, τώρα όμως κόστισε και μέσα σε λίγα λεπτά τριπλασιάστηκε το παθητικό!

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα