Ερυθρόλευκες... ματιές σε Ιβηρική και Σάντος (vids)

Ερυθρόλευκες... ματιές σε Ιβηρική και Σάντος (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ερυθρόλευκες... ματιές σε Ιβηρική και Σάντος (vids)

bet365

Ο Ντος Σάντος της Αλμερία και ο Πατρίτσιο Ροδρίγκες της Σάντος είναι δύο ακόμα παίκτες που έχουν τεθεί υπ' όψιν του Ολυμπιακού.

Πρόκειται για τον Αργεντίνο 25χρονο σέντερ μπακ της Αλμερία αλλά και τον 24χρονο μεσοεπιθετικό της Σάντος. Ο Μάουρο Ντος Σάντος είναι καλοκαιρινό απόκτημα της Αλμερία με τους Ισπανούς να διαρρέουν πως έχει πέσει στο τραπέζι για τον Ολυμπιακό και πως υπάρχει πιθανότητα ο πρωταθλητής Ελλάδας να ασχοληθεί μαζί του. Παράλληλα υπάρχει και το όνομα του Πατρίτσιο Ζουλιάν Ροδρίγκες ή Πατίτο της βραζιλιάνικης ομάδας. Μπορεί να παίξει δεξιά και αριστερά στις πτέρυγες και πίσω από τον φορ. Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2016 και πρόσφατα έληξε ο δανεισμός του από την Εστουδιάντες. Βέβαια στο Λιμάνι έρχονται διαρκώς προτάσεις για διάφορα ονόματα και θέσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα