Λατρεία για το «τριφύλλι» στο... πράσινο κάστρο! (pics & vid)

Λατρεία για το «τριφύλλι» στο... πράσινο κάστρο! (pics & vid)

Νίκος Αθανασίου
Λατρεία για το «τριφύλλι» στο... πράσινο κάστρο! (pics & vid)

bet365

Με παίκτες του Παναθηναϊκού από όλα τα τμήματα και πολύ κόσμο η Θύρα 13 έκοψε την πίτα της στον κεντρικό σύνδεσμο της Αλεξάνδρας!

Άκρως... Παναθηναϊκή ημέρα το Σάββατο, καθώς ξεκίνησε με γυναικείο μπάσκετ, συνεχίστηκε με τον αγώνα ποδοσφαίρου των «πράσινων» με την Καλλονή και ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο, που είναι η κοπή της πίτας της Θύρας 13 στον κεντρικό σύνδεσμο στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας!

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ομάδα της Μυτιλήνης, όσοι βρέθηκαν στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και όχι μόνο, έσπευσαν στο... Κάστρο. Εκτός από τους φιλάθλους, στην γιορτή των οπαδών του Παναθηναϊκού βρέθηκαν και αθλητές από όλα τα τμήματα του συλλόγου. Από το ποδόσφαιρο ήταν οι Γιάννης Αναστασίου, Μάρκους Μπεργκ, Δημήτρης Σαραβάκος, Τάκης Φύσσας, Λεωνίδας Βόκολος, Λουκλ Στιλ με τον... πατέρα του, Στάθης Ταυλαρίδης, Μλάντεν Πέτριτς και Τάσος Λαγός.

Σε ότι αφορά τις ομιλίες, πρώτος τον λόγο πήρε ο εκπρόσωπος της «Θύρας 13», ο οποίος τόνισε: «Εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα σας για να σας στηρίζουμε αρκεί και εσείς να ματώνετε την φανέλα. Του χρόνου η Θύρα 13 κλείνει τα 50 χρόνια ζωής καθώς είμαστε δίπλα σας από το 1966 και το θα γίνετε στην Λεωφόρο δεν λέγετε».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος τόνισε:

«Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την προσπάθεια που κάνετε γιατί ξέρουμε ότι είναι δύσκολη, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε ενάντια σε όλους και τα παιδιά δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, κάθε φορά που βρίσκονται στο γήπεδο και να είστε σίγουροι ότι αυτά τα παιδιά θα σας δικαιώσουν, καλή χρονιά σε όλους».

Αμέσως μετά εκ μέρους των αρχηγών του ποδοσφαιρικού τμήματος, μίλησε ο Τάσος Λαγός. «Καλή χρονιά, να ξέρετε ότι η οικογένεια του Παναθηναϊκού γιατί δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο θα ήθελε να σας ευχαριστήσει που είστε μαζί μας και εμείς θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για τους στόχους μας και να δώσουμε ότι μπορούμε για να βοηθήσουμε την ομάδα μας», ήταν τα λόγια του.

Κλείνοντας, μίλησαν και ο αθλητής του βόλεϊ Χρίστος Μπέλος ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά και ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του στα παιχνίδια της ομάδας. Εκ μέρους του μπασκετικού τμήματος, ο Μάνος Παπαδόπουλος, που τόνισε: «Σας εύχομαι καλή χρονιά, σας ευχαριστούμε για την στήριξη και όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας και να είστε κοντά σε όλες τις ομάδες μας». Τον ερασιτέχνη εκπροσώπησε ο Ηλίας Μιχαλαριάς.

Στο κλαμπ βρέθηκαν και δύο οπαδοί της Ραπίντ Βιέννης, οι οποίοι εκπροσώπησαν τους Αυστριακούς Ultras, με τους οποίους είναι αδερφοποιημένοι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Μάλιστα, ως δώρο έφεραν κομμάτι από το παλιό γήπεδο της ομάδας τους, το οποίο γκρεμίστηκε για να αντικατασταθεί με νέο. Ο ένας Αυστριακός μίλησε για τη σχέση των δύο οπαδών και για τη σημασία του να έχει ένας σύλλογος δικό του γήπεδο.

Από εκεί και πέρα, πολλά συνθήματα ακούστηκαν, όπως και τα καπνογόνα που άναψαν για ακόμα μια χρονιά ήταν πολλά. Μεταξύ αυτών που κρατούσαν στα χέρια τους από ένα, ήταν και οι Γκιστ, Σλότερ, Νέλσον, με τους τρεις μπασκετμπολίστες να ξεσηκώνουν με τα καπνογόνα στα χέρια τον κόσμο της ομάδας, ο οποίος για περίπου μισή ώρα έκλεισε τη λεωφόρο!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα