Βλάχος: «Με υπομονή ο Παναθηναϊκός θα πάει εκεί που του αξίζει»

Νίκος Αθανασίου
Βλάχος: «Με υπομονή ο Παναθηναϊκός θα πάει εκεί που του αξίζει»

bet365

Ο Βαγγέλης Βλάχος έσταξε... μέλι για την προσπάθεια που κάνει ο Παναθηναϊκός ενώ τόνισε πως οι «πράσινοι» ήταν καλύτεροι στην Λεωφόρο απέναντι στην Καλλονή.

Ο Βαγγέλης Βλάχος που έχασε τον πατέρα του(το gazzetta.gr εύχεται συλληπητήρια στον Έλληνα τεχνικό και την οικογένεια του), βρέθηκε κανονικά στον πάγκο της Καλλονής και έδειξε τον επαγγελματισμό του.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου:

«Χαίρομαι που είμαι εδώ, έστω και ως αντίπαλος. Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια. Με νύχια και με δόντια. Νομίζω πως στο μέρος τον εγκλωβίσαμε και δεν τον αφήσαμε να κάνει το παιχνίδι του. Στο δεύτερο μας πίεσε περισσότερο. Ο κόσμος βοήθησε σημαντικά. Χωρίς λόγο βρεθήκαμε να αμυνόμαστε πάνω στην περιοχή. Χάσαμε ένα ματς, που θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάτι. Ο αντίπαλος ήταν καλύτερος στο δεύτερο μέρος. Καλή τύχη στην ομάδα του Παναθηναϊκού, να βρει τον δρόμο της πια».

Για τις κινήσεις του συλλόγου:

«Πήραμε τον Πετρόπουλο και κοιτάμε γενικά. Είμαστε ομάδα όπως όλες, με αδυναμίες. Αν βρεις παίκτες πρέπει να είναι έτοιμη να μπουν άμεσα. Στόχος μας είναι να μείνουμε στην κατηγορία και να κάνουμε βήμα σταθεροποίησης. Μετά κοιτάμε μπροστά, όπως κοιτάζει ο Αστέρας. Υπάρχει αγάπη, ενδιαφέρον από τον ιδιοκτήτη. Το μέλλον ανήκει στην ομάδα εφόσον κάνει σταθερά βήματα και παραμείνει στην κατηγορία».

Για τον Παναθηναϊκό:

«Αξίζουν συγχαρητήρια για αυτά που έχει πετύχει ο Παναθηναϊκός. Έχουν κάνει πάρα πολλά. Δεν είναι ο Παναθηναϊκός του παρελθόντος. Το μέταλλο είναι μέταλλο, η δυναμική, η ιστορία έχει γράψει. Δεν είναι ακόμη εκείνη η ομάδα που ήταν το φόβητρο. Με την προσπάθεια που κάνουν όλοι και την αγάπη του κόσμου, με υπομονή θα πάει πάλι εκεί που του αξίζει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα