Αναστασίου: «Δείξαμε ωριμότητα»

Νίκος Αθανασίου
Αναστασίου: «Δείξαμε ωριμότητα»

bet365

Ο Γιάννης Αναστασίου στάθηκε στον τρόπο που ο Παναθηναϊκός διαχειρίστηκε το ματς, στις χαμένες ευκαιρίες στο... ρεκόρ φάουλ σε βάρος της ομάδας του.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Έλληνα τεχνικού:

«Ήταν το έβδομο ματς σε δεκαεννιά ημέρες. Ξέραμε ότι θα έχουμε δύσκολο έργο απέναντι σε ομάδα που αμύνεται καλά. Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες και δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Όταν δεν μπαίνει το γρήγορο και εύκολο γκολ, θα αγχωθείς, ο αντίπαλος θα κάνει ότι μπορεί. Δείξαμε ωριμότητα και καταφέραμε να πάρουμε τρεις πόντους. Κρατήσαμε το μηδέν και συνεχίζουμε».

Για το 18-13 φάουλ υπέρ της Καλλονής ενώ ο Παναθηναϊκός είχε συντριπτική κατοχή της μπάλας:

«Νομίζω πρέπει να τα γράψετε. Δεν ξέρω αν σας το επιτρέπουν οι διευθυντές, οι αρχισυντάκτες σας. Δεν είναι φυσιολογικό με 65% κατοχή της μπάλας, να έχουμε πέντε φάουλ, όπως έχει γίνει φέτος. Ξέρουμε πως δεν θα μας χαριστεί κανείς. Παίζουμε τελείως διαφορετικό ποδόσφαιρο. Δεν ξέρω τι θα γίνει. Αν δεν ασχοληθείτε και εσείς, να τα γράψετε, τι γίνεται με τα φάουλ. Δείτε τα στατιστικά και αν κάνουμε το λάθος εμείς, να ζητήσουμε συγγνώμη δημόσια. Είχαν οι αντίπαλοι 52-48 και τα φάουλ ήταν 12.9 με 13.1. Προφανώς σε ευρωπαϊκό επίπεδο σφυρίζουν διαφορετικά. Να είστε καλά, καλό βράδυ».

«Υπομονή και καλύτερο τελείωμα φάσεων»

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» μιλώντας μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους νησιώτες ανέφερε: «Κρίθηκε στην υπομονή που δείξαμε και στην διαχείριση που είχαμε σε όλο το ματς. Είχαμε πίεση να κερδίσουμε, είχαμε υπομονή κάναμε πολλές φάσεις και καταφέραμε να σκοράρουμε. Σημαντικό το ότι κερδίσαμε. Συνεχίζουμε και χρειάζεται, μεγαλύτερη υπομονή και καλύτερο τελείωμα των φάσεων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα