Ταυλαρίδης: «Τυχερός και χαρούμενος που είμαι στον Παναθηναϊκό»

Ταυλαρίδης: «Τυχερός και χαρούμενος που είμαι στον Παναθηναϊκό»

Gazzetta team
Ταυλαρίδης: «Τυχερός και χαρούμενος που είμαι στον Παναθηναϊκό»

bet365

Χωρίς πολλά λόγια, ο Στάθης Ταυλαρίδης ευχαρίστησε όσους τον εμπιστεύτηκαν στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι αυτό που θέλει είναι να τους δικαιώσει για την απόφασή τους.

Ήδη έχει συγκεντρώσει πολύ καλές κριτικές και δείχνει να δικαιώνει όσους τον εμπιστεύτηκαν στον Παναθηναϊκό. Ο Στάθης Ταυλαρίδης τονίζει ότι αισθάνεται τυχερός και χαρούμενος για το ότι τελικά φόρεσε τη φανέλα με το τριφύλλι.

Οι δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού:

Ο Στάθης Ταυλαρίδης, τόνισε ότι δεν θέλει να δίνει υποσχέσεις και αυτό που επιθυμεί είναι να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να δείξει την αξία του.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή και τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού που μου έδωσαν την ευκαιρία να φορέσω την φανέλα ενός τόσο μεγάλου Συλλόγου. Δεν μου αρέσει να δίνω υποσχέσεις ούτε να λέω πολλά λόγια. Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να αποδείξω ότι αξίζω να αγωνίζομαι στον Παναθηναϊκό και να δικαιώσω όλους εκείνους που με εμπιστεύτηκαν», ήταν τα πρώτα λόγια του Ταυλαρίδη, μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Στάθη, δεν είναι… μυστικό ότι από μικρός ήσουν Παναθηναϊκός. Πως είναι να παίζεις στην ομάδα που υποστηρίζεις; Αισθάνεσαι… προνομιούχος;

«Καταρχάς, είμαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου. Το να πω ότι έκανα ένα όνειρο που είχα από μικρός πραγματικότητα θα ακουστεί σαν… κλισέ, φαντάζομαι. Προνομιούχος δεν ξέρω αν είμαι, αλλά σίγουρα νιώθω πολύ όμορφα και θα έλεγα ότι είμαι τυχερός που κατάφερα κι έκανα το βήμα παραπάνω σε αυτή την φάση της καριέρας μου... Το να πάω σε μια ομάδα του υψηλότερου επιπέδου, δηλαδή, με μεγάλη ιστορία, κόσμο και τίτλους! Θα ήθελα όμως να πω εδώ ότι σαν παίκτης πρέπει να αποδεικνύεις καθημερινά ότι αξίζεις να βρίσκεσαι σε αυτή την ομάδα που λέγεται Παναθηναϊκός».

Δεν έχεις κλείσει καλά καλά μήνα στην ομάδα και μετράς πέντε συμμετοχές, σε σύνολο έξι αγώνων που έχουν γίνει αυτό το διάστημα! Έχεις καταφέρει να προσαρμοστείς στους νέους… ρυθμούς και ποιες διαφορές εντοπίζεις;

«Προσαρμόστηκα σχετικά εύκολα, θα έλεγα, γιατί έχω και την εμπειρία από το εξωτερικό, όπου οι ομάδες είναι άκρως επαγγελματικές και οι απαιτήσεις ιδιαίτερα υψηλές. Σίγουρα σε αυτό με βοήθησαν τόσο ο προπονητής όσο και οι συμπαίκτες μου. Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, βέβαια, ενώ υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που κάνουν την… διαφορά. Μικρά πράγματα, στην καθημερινότητα μιας ομάδας, που σε βοηθούν να εγκλιματιστείς και να αποδώσεις όσο καλύτερα γίνεται στο γήπεδο».

Σε είδαμε να πανηγυρίζεις… έξαλλα το γκολ που πέτυχες κόντρα στον Εργοτέλη. Περιέγραψε μας τα συναισθήματά σου εκείνη την στιγμή...

«Ανέκαθεν ήμουν παίκτης με πάθος, το αντλώ και από τον κόσμο αυτό. Άλλωστε, είναι εύκολο να αποδώσεις καλύτερα όταν έχεις και την υποστήριξη του κόσμου και για εμένα αυτό ήρθε σχετικά γρήγορα, οφείλω να πω! Από εκεί και πέρα, σε συνδυα σμό με την έντονη χαρά της στιγμής, είχα την αντίδραση που είχα… Όταν σκοράρεις, σε κατακλύζουν διάφορα συναισθήματα, άλλωστε!».

Βλέπουμε ότι η Λεωφόρος αποτελεί την πιο αποτελεσματική έδρα στο φετινό Πρωτάθλημα, ενώ η ομάδα θα δώσει όλα τα δύσκολα ματς της εκεί. Τι ρόλο μπορεί να παίξει αυτό στην έκβαση των στόχων σας;

«Καταρχάς, η πίεση που νιώθει ο εκάστοτε αντίπαλος στην Λεωφόρο είναι μεγάλη. Ο κόσμος είναι πολύ κοντά κι αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να επηρεάζονται οι παίκτες... Από εκεί και πέρα, εμείς θα πρέπει να δίνουμε το 100% και στα εκτός έδρας ματς γιατί όποια ομάδα παίζει με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της το αντιμετωπίζει σαν… ματς της χρονιάς και θα πρέπει να βελτιώσουμε την προσπάθειά μας. Σίγουρα, η “ασφάλεια” της έδρας είναι πολύ σημαντική!».

Επόμενο εμπόδιο για τον Παναθηναϊκό η Καλλονή. Τι εικόνα έχεις για τον αντίπαλό σας και που θεωρείς ότι θα κριθεί ο αγώνας;

«Η Καλλονή όπως και πέρυσι ξεκίνησε καλά, βέβαια τελευταία έκανε μια “κοιλιά”, άλλαξε και ο προπονητής της. Θα έλεγα ότι είναι μια ομάδα με σκαμπανεβάσματα αλλά και με κάποιους επικίνδυνους παίκτες. Ωστόσο, όταν εμείς βρισκόμαστε σε καλή ημέρα, με την ποιότητα των παικτών μας και στο γήπεδο μας, θεωρώ ότι δεν μπορεί να μας κοντράρει καμία ομάδα! Βέβαια, θα πρέπει να μπούμε δυνατά από το πρώτο λεπτό για να μην αφήσουμε ελπίδες στον αντίπαλό μας ότι μπορεί να καταφέρει κάτι».

Αύριο έχεις τα γενέθλιά σου. Από ποιον περιμένεις το… καλύτερο δώρο και τι θα ήθελες για «δώρο» στο τέλος της σεζόν σε αγωνιστικό επίπεδο;

«Το καλύτερο δώρο το έχω πάρει ήδη και είναι οι… κόρες μου! Από εκεί και πέρα, γιατί όχι έναν τίτλο με τον Παναθηναϊκό; Σίγουρα είμαστε πίσω στην βαθμολογία αλλά υπάρχουν αρκετά παιχνίδια ακόμα κι εμείς πρέπει να δείξουμε την απαιτούμενη σοβαρότητα τόσο στο Πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο, για να δούμε στο τέλος τι θα έχουμε καταφέρει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα