Νίκη «τριάδας» για Απόλλωνα

Νίκη «τριάδας» για Απόλλωνα

bet365

Ο Απόλλων πέρασε από τον Ταύρο με 0-2, εκμεταλλέυτηκε την μεγάλη νίκη με 1-3 της Ερμιονίδας στα Χανιά και μπήκε στην τριάδα. Τεράστια νίκη με ανατροπή (4-2) ο Αχαρναϊκός, «λύγισε» στην Ζάκυνθο ο Βόλος, Αιγινιακός και Τύρναβος... καθάρισαν με Σέρρες και Καρδίτσα.

Φωστήρας - Απόλλων Σμύρνης 0-2

Εύκολο απόγευμα πέρασε στον Ταύρο ο Απόλλων, που επικράτησε του Φωστήρα με 2-0 και σκαρφάλωσε στην 2η θέση, εκμεταλλευόμενος την απρόσμενη ήττα των Χανίων.

Ο Βάντερσον ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για την Ταξιαρχία, μετά από εντυπωσιακή πάσα του Τσιάνου. Στην συνέχεια, δύο πέναλτι ήταν οι φάσεις που ξεχώρισαν στην αναμέτρηση.

Αρχικά ο Καραδέμητρος κερδίζει την εσχάτη των ποινών και εκτέλεσε εύστοχα για το 2-0, ενώ στην συνέχεια ο ίδιος έκανε χέρι και έδωσε την ευκαιρία στον «Φονέα» να μειώσει, όμως ο Μουστόγιαννης σημάδεψε το δοκάρι.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κριστόφ Βαζέχα): Μπότος, Μπελέρης, Αχείμαστος, Σακελλαρίου, Σιώπης, Μουκίδης, Γρομητσάρης, Ποτουρίδης, Κακαράς, Κρητικός, Βλάχος.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Αλέκος Βοσνιάδης): Πίτκας, Χατζηζήσης, Γκόλιας, Φαρινόλα, Κύργιας, Γεωργίου, Καραδέμητρος, Ψιάνος, Χατζής, Βάντερσον, Κυβελίδης.

Χανιά - Ένωση Ερμιονίδας 1-3

Τεράστια νίκη πέτυχε η ομάδα της Ερμιονίδας, που συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την εικόνα της, με νέο θύμα τα Χανιά, στην έδρα των οποίων επικράτησε με 1-3.

Οι παίκτες του Σεροπιάν μπήκαν δυνατά και αιφνιδίασαν τους Κρητικούς, αφού μόλις στο 18' ο Παβίσεβιτς άνοιξε το σκορ, ενώ με την εκπνοή του πρώτου μέρους ο Βλαχόπουλος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στις καθυστερήσεις, οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Γεωργίου, με τους Χανιώτες να το εκμεταλλεύονται και να μειώνουν με τον Αλέκου. Μόνο προσωρινά, όμως, αφού με δεύτερο προσωπικό του τέρμα ο Παβίσεβιτς κλείδωσε την πολύτιμη νίκη και πανηγύρισε με τους συμπαίκτες του ένα πολύτιμο τρίποντο.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Μάρκος Στεφανίδης): Σικαλιάς, Γανωτής (65' Εσσόνο), Μανωλάς (46' Αλέκου), Γκότοβος, Κοντέων, Σιλιγαρδάκης, Γκούμας, Γκονζάλες, Μαρτσάκης (56' Καραγιάννης), Πάγκαλος, Κρητικός.

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Μουράτ Σεροπιάν): Πονηρός, Κολόκας, Παπανικολάου, Τούτοριτς, Γεωργίου, Δωματάς (46' Σαμαράς), Ταπέ (60' Μουσταφγίδης), Όμο, Σβόγιτς (78' Τσακόν), Παβίσεβιτς, Βλαχόπουλος.

Αχαρναϊκός - Επισκοπή 4-2

Στις νίκες έπειτα από τέσσερις σερί αγωνιστικές, επέστρεψε ο Αχαρναϊκός που κέρδισε με 4-2 στην έδρα του την Επισκοπή.

Η ομάδα του Τάκη Διακάκη μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και μόλις στο 8΄ αιφνιδίασε τους γηπεδούχους, χάρη στο τέρμα που πέτυχε ο Δουμάνης. Έπειτα από την εξέλιξη αυτή οι «πράσινοι» ανέβασαν την απόδοση τους προκειμένου να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης, το οποίο και πέτυχαν στο 26΄με κεφαλιά του Καλογερόπουλου, αποτέλεσμα το οποίο και παρέμεινε μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ομάδα του Ρεθύμνου όπως και στο πρώτο ημίχρονο, μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και μόλις στο 56΄ άγγιξε το γκολ με το οποίο θα ανακτούσε εκ νέου το προβάδισμα, η κεφαλιά όμως του Νικόλτση σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Παγούδη. Ότι δεν κατάφεραν οι Κρητικοί σε εκείνο το χρονικό σημείο, το πέτυχαν τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γέσιτς, πέναλτι το οποίο κέρδισε ο ίδιος από τον Μανουσάκη.

Η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα έπειτα από το γκολ που πέτυχε, ανέβασε την απόδοση της προκειμένου να καθαρίσει για τα καλά τη νίκη, κάτι το οποίο κι έγινε στο 75΄ με την κεφαλιά του Ταμπάκη. Στο 83΄ ο Γέσιτς με προβολή πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-1, ενώ το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν σε 4-2 με την κεφαλιά του Δρακάκη αποτέλεσμα το οποίο και παρέμεινε μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Παγούδης Εμέκα, Μωυσιάδης, Ζώνας, Ταμπάκης, Γέσιτς, Καλογερόπουλος (79' Σκαθαρούδης), Νιάρος (52' Τσιάμης), Παπατόλιος, Ιωαννίδης, Ιορδανίδης

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Τάκης Διακάκης): Κελαϊδης, Λιονάκης, Δελήμπασης (77' Δρακάκης), Δουμάνης (71' Βιτώρος), Νικόλτσης, Μποτωνάκης, Πιθαρούλης, Λάμπρου (71' Βιγιαφάνε), Βουρβαχάκης, Ράντοβιτς, Μανουσάκης

Αιγινιακός - Σέρρες 2-0

Στις νίκες έπειτα από επτά αγωνιστικές, επέστρεψε ο Αιγινιακός που κέρδισε εντός έδρας με 2-0 τον Εθνικό Σερρών.

Η ομάδα του Σταύρου Διαμαντόπουλου μπήκε δραστήρια στο παιχνίδι και μόλις στο 7΄ είχε την πρώτη καλή ευκαιρία για να προηγηθεί στο σκορ. Ότι δεν κατάφερε σε εκείνο το χρονικό σημείο ο σύλλογος του Αιγινίου, το πέτυχε στο 22΄ με το σουτ του Κυνηγόπουλου. Ένα λεπτό αργότερα οι γηπεδούχοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία προκειμένου να κάνουν το 2-0, το σουτ όμως του Κυνηγόπουλου πέρασε ελάχιστα άουτ, με το υπάρχον αποτέλεσμα να μένει ως έχει μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη το συγκρότημα της βόρειας Πιερίας, μπήκε δυνατά στο παιχνίδι προκειμένου να ζευγαρώσει τα τέρματα του, κάτι το οποίο θα μπορούσε να είχε συμβεί στο 49΄με την κεφαλιά του Λιόλιου να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κραβαρίτη. Αυτό το οποίο δεν πέτυχαν σε εκείνο το χρονικό σημείο οι γηπεδούχοι, το πέτυχαν στο 68΄με το πλασέ του Κυνηγόπουλου.

Από το σημείο εκείνο κι έπειτα οι γηπεδούχοι, κατάφεραν να διαχειριστούν με τον καλύτερο τρόπο το υπέρ τους, αποτέλεσμα, ενώ στο 87΄ έχασαν σπουδαία ευκαιρία για το 3-0 ο Κραβαρίτης όμως απέκρουσε σε κόρνερ την εκτέλεση φάουλ του Πέντα, με το υπάρχον αποτέλεσμα να μένει ως έχει.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Σταύρος Διαμαντόπουλος): Τόλιος, Λιόλιος, Μπερτέν, Αραμπατζής, Γιαζιτζόγλου, Φαμπίνιο (48' Πολύζος), Ζούρκος, Πέντα, Ρίκκα, Κυνηγόπουλος (83' Αντρέ), Γουέλκαμ.

ΕΘΝ. ΣΕΡΡΩΝ (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Κραβαρίτης, Κωφοκώτσιος, Δέντσας, Κορνελάτος (60' Κρουσταλέλης), Ναστέφσκι (70' Κρεββατάς), Κουκόλης, Μαρίνου, Σαββίδης, Μερεσιώτης, Κοντσίδης, Λαζαρίδης (46' Τσιλούλης).

Ζάκυνθος-Ολυμπιακός Βόλου 1-0

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής στον Βόρειο όμιλο, η Ζάκυνθος εμφανίστηκε ανώτερη από τον Ολυμπιακό Βόλου και κατάφερε να επικρατήσει με 1-0.

Οι γηπεδούχοι, ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, απειλούσαν συνεχώς την αντίπαλη εστία σε ένα ματς με αρκετή ένταση και έξι κίτρινες μόλις στο πρώτο μέρος! Τελικά, στο 27', η υπεροχή των γηπεδούχων έφερε καρπούς και μετά από σέντρα του Τσόπελα, ο Μπλέτσας με γυριστή κεφαλιά έκανε το 1-0. Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν κατάφερε να ανέβει και να απειλήσει μετά από αυτό το γκολ και η Ζάκυνθος έφτασε πολύ κοντά στο 2-0, όταν ο Χατζησάββας στο 43' βγήκε απέναντι από τον Κασμερίδη, αλλά ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων κατάφερε να μπλοκάρει.

Στην επανάληψη, ο Ολυμπιακός Βόλου έγινε πιο επιθετικός, με την Ζάκυνθο να θέλει περισσότερο να κρατήσει το σκορ και να φτάσει στη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι, φωνάζουν για πέναλτι σεχέρι του Καλλιβωκά στο 55ο λεπτό και μετά από σουτ του Θέου. Παρά την υπεροχή του, ο Ολυμπιακός Βόλου δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση καθώς με εξαίρεση την φάση του 55' δεν έχασε κάποια άλλη καλή στιγμή. Κάπως έτσι, η Ζάκυνθος έφτασε σε μια ακόμα μεγάλη νίκη με 1-0 και προσπέρασε την ομάδα του Βόλου στην τρίτη θέση και με παιχνίδι λιγότερο.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ντάνι Ακίνο): Ξενοδόχοφ, Οικονόμου, Ουνγιαλίδης, Καλλιβωκάς, Βαρέλα (70' Πιτταράς), Ευθυμιάδης, Αποστόλου, Μπλέτσας (86' Νόνης), Κριτσμάρεβιτς, Χατζησάββας, Τσόπελας (83' Πέττας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Κασμερίδης, Ζέρης, Μαργαρίτης (82' Καρράς), Γιαλούσης, Ιντζίδης, Τριανταφυλλάκος (46΄ Ρόκας), Μαρτίνεθ, Νικολιάς, Μπιτάνγκ (46' Μπαλντοβαλίεφ), Θέος, Διαμαντόπουλος.

Τύρναβος-Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0

Σε ένα αρκετά μέτριο παιχνίδι, ο Τύρναβος κατάφερε να επικρατήσει της Αναγέννησης Καρδίτσας με 1-0 και να πάρει ακόμα μια σημαντική νίκη στην προσπάθειά του για παραμονή στην κατηγορία.

Μέτριο παιχνίδι στο Αλκαζάρ, με την Αναγέννηση Καρδίτσας να είναι ελαφρώς καλύτερη του Τύρναβου στο πρώτο μέρος. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν την πρώτη καλή στιγμή με τον Μιλουτίνοβιτς σε φάση διαρκείας στην περιοχή να κάνει το σουτ και την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κουτσόπουλου στο 5'. Από εκεί και πέρα η Αναγέννηση πήρε τα ηνία της αναμέτρησης και έχασε την μεγάλη ευκαιρία της στο 42', όταν ο Γκουγκούδης πλάσαρε τον Πρίφτη που είχε βγει, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τύρναβος μπήκε δυνατά και σε συνδιασμό με την αποβολή του Σάββα, που άφησε με 10 την Αναγέννηση Καρδίτσας κατάφερε να το εκμεταλλευτεί και να ανοίξει το σκορ. Συγκεκριμένα, στο 66', ο Ποκόνγκ απο αριστερά έβγαλε την σέντρα στον Σολφερίνο και αυτός με κεφαλιά ψαράκι έκανε το 1-0. Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να διαχειριστούν σωστά το ματς και να φτάσουν σε αυτή τη νίκη, με την Αναγέννηση που ήταν με 10 ποδοσφαιριστές να μην μπορεί να απειλήσει με εξαίρεση το 94ο λεπτό, όταν ο Πρίφτης έδιωξε εξ επαφής εντυπωσιακά κεφαλιά και κράτησε αυτό το 1-0.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Παληγεώργος, Κισκαμπάνης, Λαμπρόπουλος, Ντατίδης, Καραμανλής, Μιλουτίνοβιτς, Κυριάκος (80' Ιβανίδης), Παπασάββας (46' Σολφερίνο), Ποκόνγκ, Ότα (62' Γεωργίου).

ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Οικονόμου, Στάμος, Παπαργυρίου, Νίκιτς, Κουλίδης, Μπιτέλης (70' Γεωργακόπουλος), Γκουγκούδης, Μαυριάς (70' Τζέκος), Παναγιωτόπουλος (65' Σαΐν).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα