Το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής της Super League

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής της Super League

bet365

Ματς στη μάχη του υποβιβασμού, των πλέι οφ αλλά και της κορυφής οι αναμετρήσεις για την 20η αγωνιστική της Super League, μία μέρα πριν ο ελληνικός λαός «μιλήσει» μέσω της κάλπης!

Λόγω εκλογών γεμάτο το πρόγραμμα σήμερα. Έξι αγώνες περιλαμβάνει η πρώτη μέρα της 20ης αγωνιστικής της Super League.

Πρώτο ματς είναι αυτό της Skoda Ξάνθης με τον ΠΑΣ στα Πηγάδια. Δύο ομάδες απρόβλεπτες, που έχουν τους ίδιους βαθμούς. Όποιος νικήσει θα έρθει σε μεγαλύτερη επαφή με τις θέσεις των πλέι οφ. Βέβαια, η ομάδα του Γιάννη Πετράκη έχει την παράδοση με το μέρος της μιας και από το 1991 δεν φεύγει ηττημένη από την Ακριτική πόλη.Όσο για τις απουσίες, οι φιλοξενούμενοι δεν υπολογίζουν στον Κοροβέση, ενώ ο Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Καρυπίδη, Μπαξεβανίδη (τιμωρημένος), Ράνο και Τριάδη.


Στις 17:15 έχουμε τέσσερις αναμετρήσεις. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Καλλονή στη Λεωφόρο. Οι «πράσινοι» θέλουν μόνο τους τρεις βαθμούς ώστε να μην απομακρυνθούν περισσότερο από τη δεύτερη θέση, αλλά και για να μην τους πλησιάσει ο Αστέρας Τρίπολης. Ο Γιάννης Αναστασίου, πέρα από τους Νίνη, Μπούι και Κουτρουμπή υπολογίζει σε όλους τους άλλους παίκτες του.


Ο Αστέρας αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο. Η ομάδα της Πλατείας θέλει να ξεμπερδεύει με την υπόθεση «παραμονή», όμως, στην Τρίπολη τα πράγματα μόνο εύκολα δεν είναι. Οι Αρκάδες είναι με 32 βαθμούς στην 4η θέση και θέλουν τους τρεις βαθμούς ώστε να διατηρηθούν στο κυνήγι της 3ης θέση ή να... καπαρώσουν τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ.


Ο Λεβαδειακός πηγαίνει στην έδρα του Πανθρακικού. Πέρα από τον κακό αγωνιστικό χώρο, θα πρέπει να αντεπεξέλθει απέναντι σε μια ομάδα που είναι στην 14ηθέση της βαθμολογίας και σε κάθε ματς παίζει τα... ρέστα της ώστε να αποφύγει τον υποβιβασμό.


Η Κέρκυρα δεν πρόκειται να έχει εύκολο έργο απέναντι στη Βέροια. Η ομάδα της Ημαθίας, πηγαίνει φουλ για πλέι οφ τη στιγμή που η ομάδα του Γρηγορίου έχει μείνει από μπακ. Aπό την πλευρά του ο Γκρανέρο, δεν υπολογίζει σε Καλί και Βέρτζο


Το πρόγραμμα κλείνει με το ΟΦΗ - Ολυμπιακός. Η ομάδα της Κρήτης, με τα τόσα προβλήματα είναι στην πιο κρίσιμη της φάση. Πέρα από το οικονομικό, ο Νίκος Αναστόπουλος έχει να αντιμετωπίσει και το αγωνιστικό. Στο Κύπελλο αν και με 14 παίκτες πήρε τη νίκη με 0-4 στον Πανθρακικό και η ψυχολογία της ομάδας ανέβηκε. Τώρα στην αποστολή θα υπάρχουν 15 παίκτες, με το Μακρή να μένει τελικά στην ομάδα. Κόντρα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολα. Και οι δυο ομάδες, για διαφορετικούς λόγους φυσικά, θέλουν μόνο τη νίκη. Οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να παραμείνουν στην κορυφή, δεδομένου ότι ο ΠΑΟΚ έχει ήδη τους τρεις βαθμούς λόγω του ότι η Νίκη Βόλου δεν συμμετέχει στο πρωτάθλημα.


Το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής:

Σάββατο 24/1

Νίκη Βόλου - ΠΑΟΚ 0-3 (άνευ αγώνα)
Skoda Ξάνθη - ΠΑΣ Γιάννινα (15:00)
Κέρκυρα - Βέροια (17:15)
Αστέρας Τρίπολης - Πανιώνιος (17:15)
Παναθηναϊκός - Καλλονή (17:15)
Πανθρακικός - Λεβαδειακός (17:15)
ΟΦΗ - Ολυμπιακός (19:30)

Δευτέρα 26/1

Παναιτωλικός - Ατρόμητος (17:15)
Πλατανιάς - Εργοτέλης (19:30)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα