Μουρίνιο: «Μπορεί να πάρω τον Τζέραρντ... δανεικό»!

Κώστας Ζάλιαρης
Μουρίνιο: «Μπορεί να πάρω τον Τζέραρντ... δανεικό»!

bet365

Την απόκτηση του Στίβεν Τζέραρντ με τη μορφή δανεισμού σκέφτηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο, όπως τόνισε χαριτολογώντας μετά την ισοπαλία (1-1) της Τσέλσι με τη Λίβερπουλ στον πρώτο ημιτελικό του Capital One Cup.

Ο «special one» εξέφρασε γι' ακόμα μια φορά τον θαυμασμό του προς τον αρχηγό των «κόκκινων», ενώ μάλιστα, τον χειροκρότησε καθώς αυτός κατευθυνόταν στον πάγκο, όταν αντικαταστάθηκε από τον Λαλάνα στο 70ο λεπτό.

Μιλώντας μετά το τέλος της αναμέτρησης στο «Άνφιλντ» και εμφανώς ανακουφισμένος από το τελικό 1-1 που ήρθε πολύ δύσκολα για την ομάδα του, ο Ζοσέ Μουρίνιο αναφέρθηκε στον θρύλο του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ:

«Με λυπεί που θα φύγει... Δεν είναι καλό για την Πρέμιερ να χάνει ποδοσφαιριστές τέτοιας αξίας και ποιότητας. Θα μπορούσε να μείνει στην Πρέμιερ και έχει τις ικανότητες να συνεχίσει να παίζει σε υψηλό επίπεδο». Η δημοσιογράφος που μίλησε με τον «special one» θέλησε να... ρίξει λίγο λάδι στη φωτιά ρωτώντας τον τεχνικό των «μπλε» αν σκόπευε να μιλήσει κατ' ιδίαν στον Τζέραρντ για την απόφασή του, με τον Μουρίνιο να απαντάει αστειευόμενος:

«Μπορεί και να τον πάρω δανεικό στην Τσέλσι...».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα