Ολυμπιακός: Εκτός ο Ντομίνγκες, βάζει Φορτούνη

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ολυμπιακός: Εκτός ο Ντομίνγκες, βάζει Φορτούνη

bet365

Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες δεν είναι, τελικά, στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον Παναιτωλικό, έτσι ο Περέιρα ανμένεται να βάλει στη θέση του τον Κώστα Φορτούνη.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς με τον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής, ολοκληρώθηκε. Οι πρωταθλητές Ελλάδας προπονήθηκαν το πρωί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη με τον Περέιρα να δίνει έμφαση

στην τακτική. Από το πρόγραμμα δεν έλειψε το δίτερμα με τους παίκτες να ρίχνουν το βάρος στην επιθετική και αμυντική λειτουργία της ομάδας. Στο τέλος το... μενού είχε και έμφαση στις στημένες φάσεις όπως τα κόρνερ και τα φάουλ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει τελικά στον Αλεχάντρο Ντομίνγκες που έμεινε εκτός λόγω ίωσης. Έτσι, λογικά ο Φορτούνης θα πάρει τη θέση του Αργεντινού στη βασική 11άδα. Όσον στους άλλους 10, ο Ρομπέρτο θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια και οι Μαζουακού - Ελαμπντελαουί θα είναι στα άκρα της άμυνας με τους Αυλωνίτη-Σιόβα να αποτελούν το κεντρικό δίδυμο.

Μανιάτης και Κασάμι θα είναι τα δύο χαφ με τους Αφελάι και Ντοσεβί να είναι αριστερά και δεξιά του Μήτρογλου αντίστοιχα.

Οι Φουστέρ και Μιλιβόγεβιτς συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα, ενώ Μποτία και Στρέντζος έκαναν θεραπεία.

Αναλυτικά η αποστολή:

Μέγιερι, Ρομπέρτο, Αυλωνίτης, Ντουρμάζ, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Σαλίνο, Ελαμπντελαουί, Γιαννούλης, Διαμαντάκος, Μανιάτης, Μαζουακού, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Μπενίτες, Σιόβας, Αφελάι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα