Δικαίωση Βόλου για Μπουλούτ

Gazzetta team
Δικαίωση Βόλου για Μπουλούτ

bet365

Δικαιώθηκε στη διαμαχή του με τον Ερόλ Μπουλούτ ο Ολυμπιακός Βόλου. Εντός της ημέρας η έκδοση των δελτίων των Μπαλντοβαλίεφ, Τριανταφυλλάκου και Ιντζίδη.

Θετικά ολοκληρώθηκε η δικαστική διαμάχη που είχε ο Ολυμπιακός Βόλου με τον Ερόλ Μπουλούτ. Ο τελευταίος μέσω προσφυγής που είχε καταθέσει ζητούσε από τους «ερυθρόλευκους» το ποσό των 150.000 ευρώ, το οποίο του οφειλόταν από την σεζόν 2009 -2010 όταν και αγωνιζόταν στους Θεσσαλούς.

Η ομάδα της Μαγνησίας όπως ήταν αναμενόμενο, προσέφυγε στα δικαστήρια όπου και τελικά η προσφυγή την οποία είχε καταθέσει ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου και του ΟΦΗ δεν έγινε αποδεκτή.Σ'ότι έχει να κάνει με τα αγωνιστικά σήμερα όπως όλα δείχνουν αναμένεται να ολοκληρωθούν και τυπικά οι διαδικασίες για την έκδοση των δελτίων του Ζόραν Μπαλντοβαλίεφ, του Βασίλη Τριανταφυλλάκου και του Χρήστου Ιντζίδη.

Σε περίπτωση που τελικά αυτό γίνει και οι τρεις θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο προσεχές εντός έδρας παιχνίδι της Δευτέρας με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Αντίθετα όπως όλα δείχνουν το δελτίο του Γρηγόρη Κυζιρίδη θα εκδοθεί στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, καθώς ο παίκτης δεν έχει μείνει ακόμα ελεύθερος από τη Νίκη Βόλου, κάτι το οποίο και θα συμβεί την προσεχή Δευτέρα.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα