Ντεκούντ: «Δεχθήκαμε τηλεφώνημα από Ολυμπιακό για Ζουκουλίνι»! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ντεκούντ: «Δεχθήκαμε τηλεφώνημα από Ολυμπιακό για Ζουκουλίνι»! (vids)

bet365

Ο εκπρόσωπος του Αργεντινού μέσου της Σίτι, Μπρούνο Ζουκουλίνι, αποκαλύπτει στο Gazzetta.gr πως του έγινε προσέγγιση από τον Ολυμπιακό για τον πελάτη του.

Ο 21χρονος κεντρικός χαφ της Σίτι, Μπρούνο Ζουκουλίνι, είναι ένα ακόμα όνομα στην μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία οι ερυθρόλευκοι ήταν μέσα στις ομάδες που ασχολήθηκαν από τον Δεκέμβριο και μετά με την περίπτωσή του, δηλαδή την περίοδο που ήταν ακόμα ο Μίτσελ στο τιμόνι της ομάδας. Η υπόθεση πάντως έμεινε ανοιχτή μέχρι σήμερα...

Το Gazzetta.gr επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο του Αργεντίνου άσου, που είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου. Ο Ντάριο Ντεκούντ ανέφερε αρχικά πως «ξέρω για τον Ολυμπιακό εδώ και αρκετό διάστημα. Έχουμε δεχθεί και ένα τηλεφώνημα από τον Ολυμπιακό για τον Ζουκουλίνι. Είχαν έρθει σε επικοινωνία με τον Μπρούνο και μετά με εμένα. Όμως αυτήν την στιγμή δεν έχω κάτι νεότερο να σας πω».

Ο Ντεκούντ πάντως δεν αποκλείει τίποτα για το μέλλον: «Είμαστε σε ανοιχτή αγορά και πάντα υπάρχουν πιθανότητες για οτιδήποτε. Στην παρούσα φάση μπορώ να μιλήσω για τα χειροπιαστά πράγματα που έχουμε στα χέρια μας. Υπάρχουν προσφορές από Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία και Ιταλία και τις εξετάζουμε. Παράλληλα γνωρίζω πως τα δεδομένα στον Ολυμπιακό έχουν αλλάξει ως προς τον προπονητή και μπορεί να έχουν διαφοροποιηθεί γενικότερα».

Ο ίδιος τοποθέτησε χρονικά και τις εξελίξεις. «Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα είμαστε σε θέση να πούμε περισσότερα για τον Μπρούνο. Θα κάνουμε μία σειρά από επαφές για τον Ζουκουλίνι. Προς το παρόν τίποτα δεν είναι σίγουρο και δεδομένο. Θα πρέπει να αποφασίσουμε μαζί με τον Μπρούνο για το τι θα γίνει και ανάλογα με τις κρούσεις που θα έχουμε».

Ο Ζουκουλίνι μπορεί να παίξει ως αμυντικός χαφ, ως κεντρικός χαφ και ως δεξιός ακραίος επιθετικός. Η Σίτι -με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2015- τον είχε δώσει δανεικό στην Βαλένθια. Τώρα όμως ο δανεισμός έληξε. Τα ΜΜΕ στην Ιβηρική έδιναν προβάδισμα στην Χετάφε, που όμως αδυνατεί να σηκώσει το βάρος του συμβολαίου του. Στην Gallery μπορείτε να τον δείτε εν δράσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα