Μέντες: «Ήταν σημαντικό να κερδίσουμε»

Μέντες: «Ήταν σημαντικό να κερδίσουμε»

Νίκος Μαρούδας
Μέντες: «Ήταν σημαντικό να κερδίσουμε»

bet365

Ο Μέντες ντα Σίλβα τόνισε πως ήταν σημαντικό ο Παναθηναϊκός να κερδίσει τον Λεβαδειακό σήμερα, μετά το ευρύ 5-0 επί του Εργοτέλη.

Στο πόσο σημαντικό ήταν να κερδίσει ο Παναθηναϊκός τον Λεβαδειακό, ύστερα από το ευρύ 5-0 επί του Εργοτέλη, στάθηκε στις δηλώσεις του Μέντες ντα Σίλβα. Ο έμπειρος χαφ τόνισε πως υπάρχει αυτοπεποίθηση ενόψει του επόμενου αγώνα με τον Πανιώνιο και αναφέρθηκε στην επιστροφή του από τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε.

«Ερχόμαστε από ένα θετικό αποτέλεσμα, κερδίσαμε 5-0. Ήταν σημαντικό τώρα να κερδίσουμε, δεν έχει σημασία το πώς. Κερδίσαμε 1-0, αλλά είχαμε πολλές ευκαιρίες. Έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα μπροστά μας», ήταν τα πρώτα του λόγια, μετά το τέλος του αγώνα.

Στη συνέχεια, μίλησε:

Για το επόμενο ματς με τον Πανιώνιο: «Έχουμε αυτοπεποίθηση για το επόμενο παιχνίδι, ώστε να κερδίσουμε. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι για το παιχνίδι. Έχουμε πολλούς παίκτες και έναν προπονητή, που θα επιλέξει τους πιο έτοιμους γι' αυτό το παιχνίδι».

Για την επιστροφή από τον τραυματισμό: «Έπαιξα 60 λεπτά και θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να είμαι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα