Η χειρονομία του Μιλιάζες!

Νίκος Αθανασίου
Η χειρονομία του Μιλιάζες!

bet365

Ο Πορτογάλος αμυντικός μετά το τέλος του παιχνιδιού έδειξε με τα δάχτυλα του, το σκορ του αγώνα Παναθηναϊκός-OΦΗ, όπου οι Κρητικοί είχαν νικήσει με 2-1 μέσα στην Λεωφόρο.

Αρκετά ηλεκτρισμένη ήταν η ατμόσφαιρα στο σημερινό παιχνίδι, καθώς οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν έχουν ξεχάσει τον τραυματισμό του Μάρκους Μπεργκ στο ματς του πρώτου γύρου. Ο έμπειρος αμυντικός τα άκουσε από τους φίλους του «τριφυλλιού», ωστόσο, άλλος ήταν εκείνος που προκάλεσε με την συμπεριφορά του.

Ο λόγος για τον Μιλιάζες. Ο νεοφερμένος αμυντικός του Λεβαδειακού και πρώην του ΟΦΗ, μόλις το ματς έληξε και πήγαινε προς τα αποδυτήρια, σήκωσε τα χέρια του και έδειξε προς τον κόσμο το σκορ της νίκης των Κρητικών μέσα στην Λεωφόρο με 2-1, θέλοντας να τους πικάρει!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα