Συζητά με Κυζιρίδη ο Βόλος

Gazzetta team
Συζητά με Κυζιρίδη ο Βόλος

bet365

Την περίπτωση του Γρηγόρη Κυζιρίδη, για την ενίσχυση της μεσαίας του γραμμής, εξετάζει ο Ολυμπιακός Βόλου.

Κοντά στην πραγματοποίηση της τρίτης του χειμερινής μεταγραφής, φέρεται να βρισκεται ο Ολυμπιακός Βόλου. Σύμφωνα με πληροφογίες του gazzetta.gr οι «ερυθρόλευκοι» της Μαγνησίας, μετά την απόκτηση των Μπαλντοβαλίεφ, Τριανταφυλλάκου βρίσκονται σε συζητήσεις με τον πρώην μέσο της Νίκης Βόλου Γρηγόρη Κυζιρίδη, χωρίς ωστόσο να έχει επέλθει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, κάτι το οποίο δεν αποκλείεται να συμβεί στις επόμενες μέρες.

Σε περίπτωση που τελικά η ομάδα της Μαγνησίας προχωρήσει στην απόκτηση του δεν θα είναι η τελευταία κίνηση των Θεσσαλών, οι οποίοι θα κινηθούν για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ, ενός παίκτη που να αγωνίζεται στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ενός πλάγιου χαφ που να πατά περιοχή, καθώς επίσης δύο ακόμα μεταγραφών με την μια εξ αυτών να είναι για τη θέση του τερματοφύλακα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα