Ο γιατρός που... ήταν μέσα στα επεισόδια!

Gazzetta team
Ο γιατρός που... ήταν μέσα στα επεισόδια!

bet365

Με την λήξη του αγώνα ανάμεσα σε Χαλκηδόνα και Μέγα Αλέξανδρο Καλοχωρίου είχαμε σοβαρά επεισόδια με οπαδούς να μπαίνουν στο γήπεδο και τον γιατρό πρώτα βαράει και μετά να δίνει τις πρώτες βοήθειες!

Σοβαρά επεισόδια έγιναν στο παιχνίδι της Αναγέννησης Χαλκηδόνας με τον Μέγα Αλέξανδρο Καλοχωρίου, όπου νικητές ήταν οι φιλοξενούμενοι με 2-1. Μετά το τελευταίο σφύριγμα, ποδοσφαιριστές των νικητών δέχθηκαν επίθεση με την κατάσταση στον αγωνιστικό χώρο να ξεφεύγει...

Ο Στατερούδης βρέθηκε πεσμένος στο έδαφος από κλωτσιά, με αποτέλεσμα να αναζητείται ο γιατρός, ο οποίος όμως ήταν μέσα στα επεισόδια και αυτός που έδωσε τις πρώτες βοήθειες στον ποδοσφαιριστή ήταν ο ίδιος που τον είχε κλωτσίσει.

Ο πρόεδρος του Καλοχωρίου Παναγιώτης Στατερούδης, δήλωσε: «Λυπάμαι ειλικρινά. Μετά από διαμάχη που είχε ο γιατρός του αγώνα με το προπονητή μας για το αν η ομάδα έπρεπε να πανηγυρίσει ή όχι, την νίκη της στο κέντρο του γηπέδου, ο συγκεκριμένος κύριος αντέδρασε στο γεγονός και μπροστά στα μάτια μου, χτύπησε ποδοσφαιριστή μας που βρισκόταν στο έδαφος χτυπημένος. Αφού τον κλώτσησε και εξαφανίστηκε προς στιγμής, ήμουν στην δυσάρεστη θέση να τον καλέσω ξανά για να δώσει τις πρώτες βοήθειες στον παίκτη μου.»

 

Τελευταία Νέα