Αναστασίου: «Το ίδιο προσεκτικοί και στην συνέχεια»

Νίκος Αθανασίου
Αναστασίου: «Το ίδιο προσεκτικοί και στην συνέχεια»

bet365

Εμφανώς ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο, ο Γιάννης Αναστασίου ανέφερε πως θα πρέπει οι «πράσινοι» να είναι το ίδιο προσεκτικοί στην συνέχεια.

Ο νεαρός προπονητής μιλώντας στην κάμερα της NOVA αφού αρχικά εξέφρασε την ικανοποίησή του για το εξαιρετικό πρώτο μέρος, δικαιολόγησε τους παίκτες του για το κατέβασμα ταχύτητας στην επανάληψη λέγοντας τα εξής: «Μετά το 5-0 στο πρώτο ημίχρονο και μια εντυπωσιακή απόδοση με πολλές ευκαιρίες και πέντε γκολ, είναι αρκετά δύσκολο για τα παιδιά να παίξουν και στο δεύτερο έτσι. Σε τρεις μέρες έχουμε ένα ακόμα δύσκολο ματς και θα πρέπει να είμαστε το ίδιο προσεκτικοί για να συνεχίσουμε με νίκες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα