Φέρνει Ρουσκουγιέδα ο Παναιτωλικός! (vids)

Μιχάλης Τσαμπάς
Φέρνει Ρουσκουγιέδα ο Παναιτωλικός! (vids)

bet365

Με την γνωστή πετυχημένη συνταγή των Αργεντίνων πρόκειται να πορευτεί ο Παναιτωλικός, καθώς έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Σεμπάστιαν Ρουσκουγιέδα!

Μετά τους Γοδόι, Μαρτίνες και Βιγιαφάνιες, στο Αγρίνιο είναι έτοιμοι για το... καρέ παικτών από την «χώρα του ταγκό». Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ υπήρξε απόλυτη συμφωνία με Αργεντίνο κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Σεμπάστιαν Ρουσκουγιέδα! Τον 29χρονο αριστερό χαφ, ο οποίος με την ίδια άνεση μπορεί να παίξει και στην θέση του επιτελικού μέσου!

Έχει πολύ δυνατό αριστερό σουτ, ενώ διακρίνεται και για την ευχέρεια του να σκοράρει με απευθείας χτυπήματα φάουλ! Εδώ και αρκετό καιρό οι Αγρινιώτες είχαν προετοιμάσει την περίπτωση αυτή έτσι ώστε τις πρώτες μέρες της χειμερινής μεταγραφικής περίοδου να είναι έτοιμοι. Μάλιστα τους προηγούμενους μήνες υπήρξε και ταξίδι στην Αργεντινή όπου εντοπίστηκε ο στόχος.

Ο Ρουσκουγιέδα που είναι προϊόν της ποδοσφαιρικής ακαδημίας της Μπόκα Τζούνιορς, πέρασε από τα... μικρά του Άγιαξ κι από εκεί και πέρα έκανε καριέρα σε Τίγκρες, Κίλμες, Αλ Αχλί, Σαν Λορέντζο, Ντεπορτίβο Κίτο, ενώ τα τελευταία αγωνίζονταν πάλι στην Τίγκρες από όπου έμεινε ελεύθερος.

Έτσι οι «κυανοκίτρινοι» κινήθηκαν άμεσα και πλέον ο παίκτης είναι στον... αέρα για την Αθήνα κι από εκεί θα πάρει τον δρόμο για το Αγρίνιο. Μάλιστα είναι πολύ πιθανό να προλάβει να βρεθεί και το μεσημέρι στο γήπεδο, στον αγώνα του Παναιτωλικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η... ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΟΝΟΜΑ: Σεμπαστιάν

ΕΠΩΝΥΜΟ: Ρουσκουγιέδα

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 29/04/1985

ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ: Αργεντίνος

ΥΨΟΣ: 1.77

ΘΕΣΗ: Αριστερό εξτρέμ

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ: Τίγκρες

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα