Δώνης στην Εθνική; Ό,τι πει ο Καραγκούνης!

Δώνης στην Εθνική; Ό,τι πει ο Καραγκούνης!

Βασίλης Μοιρώτσος
Δώνης στην Εθνική; Ό,τι πει ο Καραγκούνης!

bet365

Aπό την στιγμή της αποχώρησης του Γιώργου Δώνη από τον ΑΠΟΕΛ, η φημολογία περί Εθνικής πήρε «φωτιά». Τα social media γέμισαν με συστάσεις προς την ΕΠΟ να κοιτάξει την περίπτωση του Ελληνα προπονητή, ο οποίος δεν προλάβαινε να απαντά στα τηλέφωνα δημοσιογράφων, που τον ρωτούσαν «και τώρα τι;».

Το gazzetta.gr επιχειρεί να δώσει απάντηση στο ερώτημα: «Υπάρχει περίπτωση ο Γιώργος Δώνης να είναι ο επόμενος προπονητής της Εθνικής;». Η απάντηση είναι ξεκάθαρη και δεν σηκώνει την παραμικρή αμφισβήτηση. «Ό,τι πει ο Καραγκούνης», αναφέρουν στελέχη της ΕΠΟ. Ο «Κάρα» έχει πάρει… εργολαβία την αναζήτηση του προπονητή που θα οδηγήσει στην επόμενη μέρα την Εθνική και «δουλεύει» προς αυτή την κατεύθυνση από την ώρα που ο Ρανιέρι αποτέλεσε παρελθόν.

«Και τι θέλει ο Καραγκούνης;», θα ρωτήσετε. Η αλήθεια είναι πως προτεραιότητα για τον πρώην αρχηγό της Εθνικής είναι να έρθει ξένος τεχνικός. Θα ήθελε να ακολουθήσει το πετυχημένο μοντέλο που ο ίδιος έζησε σαν παίκτης με τον Ρεχάγκελ και τον Σάντος, την ίδια ώρα που δεν θέλει να πέσει σε… παγίδα τύπου Ρανιέρι. Αποτελεί όμως θέσφατο για τον Καραγκούνη ένας ξένος τεχνικός; Όχι απαραίτητα. Σκέφτεται τα πάντα, εξετάζει κάθε παράμετρο και θέλει να κάνει την καλύτερη επιλογή. Αν στο τέλος της… αναζήτησης διαπιστώσει πως κανένας ξένος δεν πληροί τις προϋποθέσεις που ίδιος βάζει, είναι πιθανό να στρέψει το βλέμμα του είτε στον Δώνη, είτε σε κάποιον άλλον Ελληνα.

Το ταξίδι στο εξωτερικό και η απόφαση

Ο Καραγκούνης έφυγε για το εξωτερικό πριν από τα Χριστούγεννα και πολλοί συνδυάζουν το συγκεκριμένο ταξίδι του διευθυντή ποδοσφαίρου της Εθνικής με επαφές που πιθανόν να είχε για προπονητή. Απ’ το συγκεκριμένο ταξίδι πάντως δεν διέρρευσε το παραμικρό. Ούτε το μέρος που πήγε ο «Κάρα», ούτε φυσικά οποιοδήποτε όνομα για προπονητή.

Πότε θα παρθεί η απόφαση για τον «εκλεκτό»; Αν ο Σαρρής δεν είχε παραιτηθεί, τότε θα γνωρίζαμε το αργότερα μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ είχε ζητήσει από τον Καραγκούνη να βρει προπονητή μέχρι τις 15 Ιανουαρίου, αλλά οι εκλογές της Ομοσπονδίας δίνουν μια μικρή παράταση στο θέμα. Κι αυτό διότι όποια απόφαση κι αν πάρει ο Καραγκούνης, θα πρέπει να περάσει από το Δ.Σ. της ΕΠΟ, που αυτή τη στιγμή είναι «ακέφαλο».

 

Τελευταία Νέα