Το χρονικό του διαζυγίου Δώνη - ΑΠΟΕΛ

Το χρονικό του διαζυγίου Δώνη - ΑΠΟΕΛ

Νίκος Μαρούδας
Το χρονικό του διαζυγίου Δώνη - ΑΠΟΕΛ

bet365

Ξαφνικό ήταν το διαζύγιο του ΑΠΟΕΛ με τον Γιώργο Δώνη, κάτι που ήρθε μετά από επίσκεψη οπαδών στην προπόνηση της ομάδας την Τρίτη. Το gazzetta.gr έχει το ρεπορτάζ!

Άσχημο ήταν το κλίμα στον ΑΠΟΕΛ το τελευταίο διάστημα, λόγω των εμφανίσεων της ομάδας και παρά το γεγονός πως ο «θρύλος» βρίσκεται ακόμα στην κορυφή του πρωταθλήματος, οι οπαδοί δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένοι με όσα έβλεπαν. Αυτή την απογοήτευσή τους, αποφάσισαν να την εκφράσουν μετά το 1-1 με την Αγία Νάπα και βρέθηκαν στην προπόνηση της Τρίτης.

Περίπου 30 φίλοι του ΑΠΟΕΛ, λοιπόν, επισκέφτηκαν το προπονητικό κέντρο της ομάδας και ήθελαν να μιλήσουν στους ποδοσφαιριστές. Ο Γιώργος Δώνης δεν τους το επέτρεψε και αντ' αυτού τους πήρε στο γραφείο του για να μιλήσουν μαζί του. Εκεί οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ τα είπαν σε καλό κλίμα με τον Έλληνα τεχνικό, από τον οποίο ζήτησαν να βρει τι φταίει και να το διορθώσει...

Στη συνέχεια ο Δώνης είχε ραντεβού με την διοίκηση όπου μετά από συζήτηση που έγινε ανάμεσα στις δύο πλευρές το συμπέρασμα που βγήκε ήταν πως υπήρχε πολύ πίεση στην ομάδα και κάτι έπρεπε να αλλάξει σύντομα. Έτσι, ο Γιώργος Δώνης, θεώρησε ως σωστότερη λύση την αποχώρησή του από την ομάδα κάτι στο οποίο ήταν σύμφωνοι και οι διοικούντες.

Το συμβόλαιο του πρώην τεχνικού, πλέον, του ΑΠΟΕΛ έληγε το καλοκαίρι ούτως ή άλλως και όπως ήταν τώρα η κατάσταση στην ομάδα, ακόμα και μέχρι τέλους να πήγαινε ο Δώνης και να πετύχαινε τους στόχους της ομάδας πολύ δύσκολα θα ανανέωνε την συνεργασία του με τους Κύπριους...

Από εδώ και πέρα, ο Έλληνας τεχνικός σύμφωνα με πληροφορίες θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα και να ηρεμήσει και εν συνεχεία να δει την... επόμενη σελίδα στην καριέρα του.

Διαβάστε εδώ τις δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού στο gazzetta.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα