Κάρα – Άγγελος μαζί στην Κέρκυρα

Κάρα – Άγγελος μαζί στην Κέρκυρα

Gazzetta team
Κάρα – Άγγελος μαζί στην Κέρκυρα

bet365

Ο Γιώργος Καραγκούνης διαμένει στο ίδιο ξενοδοχείο με τον Άγγελο Αναστασιάδη στην Κέρκυρα και η συνάντησή τους είναι αναπόφευκτη.

Αναπόφευκτη μοιάζει η συνάντηση του Γιώργου Καραγκούνη με τον Άγγελο Αναστασιάδη στην Κέρκυρα ανήμερα των Φώτων. Ο διευθυντής των Εθνικών ομάδων βρίσκεται από χθες (05/01) στο νησί των Φαιάκων, προκειμένου να πάρει το δίπλωμα προπονητικής UEFA Pro, ενώ ο τεχνικός του ΠΑΟΚ για το αυριανό (07/01) ματς του Δικέφαλου του Βορρά με την τοπική ομάδα για το Κύπελλο.

Θυμίζουμε ότι ο Αναστασιάδης είναι ο Νο 1 στη λίστα της ΕΠΟ και του Γιώργου Καραγκούνη για να αντικαταστήσει τον Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο της Εθνικής, ενώ λίγες ημέρες πριν το τέλος του 2014 η Ομοσπονδία, ως όφειλε, είχε διαψεύσει επίσημες επαφές με τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.

Καραγκούνης και Αναστασιάδες διατηρούν πολύ καλές σχέσεις από την κοινή τους παρουσία στον Παναθηναϊκό και έχουν αλληλεκτίμηση. Έτσι, η θέση και των δύο είναι πολύ δύσκολη, καθώς αν η ΕΠΟ θέλει να προσεγγίσει τον δεύτερο, θα πρέπει πρώτα να έρθει σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ. Αύριο (07/01) ο Καραγκούνης θα βρεθεί στο γήπεδο μαζί με τους υπόλοιπους 43 υποψήφιους προπονητές, καθώς το παιχνίδι θα χρησιμοποιηθεί ως εργασία για τη σχολή.

Ο διευθυντής της σχολής, Τέλης Μπατάκης, μίλησε στο Πρώτο Πρόγραμμα και στον Δημήτρη Μαλισιώβα για τη διαδικασία απόκτησης διπλώματος των προπονητικών σχολών της ΕΠΟ. Ερωτηθείς για τον Γιώργο Καραγκούνη είπε χαρακτηριστικά: «Τα παιδιά που μας έκαναν περήφανους το 2004 δεν ξεκίνησαν τη φοίτηση από την τελευταία κατηγορία ως ένδειξη ευγνωμοσύνης και ο Καραγκούνης, όπως και όλα τα παιδιά, μπορούν να γίνουν καλοί προπονητές. Πρέπει, όμως, να σκοτώσουν μέσα τους τον ποδοσφαιριστή, γιατί η θέση του προπονητή είναι πολύ δύσκολη υπόθεση».

Σε ερώτηση για το αν η καλύτερη επιλογή για τον πάγκο της Εθνικής είναι Έλληνας ή ξένος, απάντησε: «Είναι δύσκολη η θέση για οποιονδήποτε Έλληνα προπονητή τη δεδομένη στιγμή. Η Εθνική δεν ξεκίνησε καλά και πλέον χρειάζεται μόνο νίκες. Εγώ εκ της θέσεώς μου, δεν μπορώ να πάρω θέση, αλλά αυτό που συζήτησα και με τον Γιώργο είναι ότι πρέπει οπωσδήποτε να πάμε στα τελικά. Δεν μπορεί να τελειώσει έτσι αυτή η πορεία».

Τέλος, ρωτήθηκε για το αν ο Αναστασιάδης είναι ο καταλληλότερος για τον πάγκο της Εθνικής. «Δεν μπορώ να απαντήσω. Είναι φίλος μου», είπε χαρακτηριστικά.

Στη σχολή φοιτούν 44 προπονητές, μεταξύ των οποίων και οι Στέλιος Σφακιανάκης και Δημήτρης Νόλης, όμως όπως είναι λογικό η παρουσία του Γιώργου Καραγκούνη τους επισκιάζει όλους.

 

Τελευταία Νέα