Ο Αφελάι στις 10 χειρότερες μεταγραφές του Θουμπιθαρέτα (pics)

Ο Αφελάι στις 10 χειρότερες μεταγραφές του Θουμπιθαρέτα (pics)

bet365

Η λίστα με τις δέκα χειρότερες μεταγραφές που έκανε ο Άντονι Θουμπιθαρέτα στην Μπαρτσελόνα έχει μέσα και τον Ιμπραχίμ Αφελάι του Ολυμπιακού.

Ο Αντονι Θουμπιθαρέτα αποτελεί παρελθόν από το πόστο του τεχνικού διευθυντή της Μπαρτσελόνα.

Από το 2010 που ανέλαβε τον εν λόγω ρόλο στους Καταλανούς έχει φέρει στο «Καμπ Νόου" 15 παίκτες, αναγκάζοντας την ομάδα να βγάλει από τα ταμεία της περίπου 400.000.000 ευρώ!

Παίκτες όπως οι Αντριάνο, Αφελάι, Μαστσεράνο, Ζόρντι Αλμπα, Αλέξις Σάντσες, Σεσκ Φάμπρεγκας, Αλεξ Σονγκ, Νεϊμάρ, Λουίς Σουάρες, Ράκιτιτς, Ντάγκλας, Μπράβο, Τερ Στέγκεν, Ματιέ και Βερμάλεν φόρεσαν τη φανέλα της ομάδας.

Το goal.com επέλεξε τις χειρότερες 10 μεταγραφές που έκανε με τον Αφελάι του Ολυμπιακού να είναι μέσα σ' αυτή. Στην κορυφή της λίστας είναι ο Νεϊμάρ. Φυσικά δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης της αξίας του Βραζιλιάνου αλλά η αιτιολογία εστιάζεται στο τι... παίχτηκε για να έρθει ο παίκτης από τη Σάντος στην Καταλωνία

Ιδού η σχετική λίστα:

10. Τόμας Βερμάελεν

9. Ζερεμί Ματιέ

8. Λουίς Σουάρες

7. Ίμπραχίμ Αφελάι

6. Αλεξ Σονγκ

5. Σεσκ Φάμπρεγκας

4. Αλέξις Σάντσες

3. Ντάγκλας

2. Μπόγιαν Κρκιτς

1. Νεϊμάρ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα