Ενοχλημένος με Μέσι ο Λουίς Ενρίκε!

Ενοχλημένος με Μέσι ο Λουίς Ενρίκε!

Κώστας Ζάλιαρης
Ενοχλημένος με Μέσι ο Λουίς Ενρίκε!

bet365

Νέες πληροφορίες από τα ισπανικά Μέσα αναφέρουν ότι ο Λουίς Ενρίκε δεν γνώριζε πως ο Λιονέλ Μέσι θα απουσίαζε από την πρωινή ανοιχτή προπόνηση και ο Ισπανός εμφανίζεται ενοχλημένος, με τη σχέση των δύο να έχει διαταραχθεί...

Οι «μπλαουγκράνα» προπονήθηκαν παρουσία του κόσμου τους, μια μέρα μετά την ήττα (1-0) από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ του Ντέιβιντ Μόγιες και πήραν το χειροκρότημα του κόσμου που προσπάθησε να τους εμψυχώσει μετά το αρνητικό αποτέλεσμα και τη χαμένη ευκαιρία για να προσπεράσουν έστω και προσωρινά τη Ρεάλ Μαδρίτης στην κορυφή.

Ο Λιονέλ Μέσι απουσίασε από το πρωινό πρόγραμμα, με τη Μπαρτσελόνα να τονίζει ότι ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και δεν μπορούσε να δώσει το «παρών».

Αν και οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Λουίς Ενρίκε ήταν ενήμερος, νέο δημοσίευμα από την καταλανική «sport» υποστήριζε ότι ο σούπερ σταρ της ομάδας δεν είχε γνωστοποιήσει το πρόβλημά του στον προπονητή.

Αυτό που ισχυριζόταν ο Ισπανός κόουτς, φανερά ενοχλημένος από τη στάση του Αργεντινού, ήταν πως σε τέτοιες περιστάσεις όπως οι ανοιχτές προπονήσεις, όπου τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τα ινδάλματά τους, ο Μέσι οφείλει να δείχνει μεγαλύτερη ευαισθησία και να έχει διαφορετική στάση.

Η σχέση των δύο ανδρών, πάντως, δεν είναι σε καμία περίπτωση αυτή που θα ήθελαν οι διοικούντες τη Μπαρτσελόνα...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα