Έκλεισε κι άλλη πόρτα στον παίκτη – βιαστή, Τσεντ Έβανς

Κώστας Ζάλιαρης
Έκλεισε κι άλλη πόρτα στον παίκτη – βιαστή, Τσεντ Έβανς

bet365

Η Όλνταμ δεν θα προχωρήσει τελικά στην απόκτηση του Τσεντ Έβανς έπειτα από τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν στο άκουσμα της ένταξής του στο ρόστερ της ομάδας.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής που εξέτισε τιμωρία 2,5 ετών στη φυλακή, έχοντας βρεθεί ένοχος για βιασμό, προσπαθεί εδώ και καιρό να ξαναμπεί στο χώρο του ποδοσφαίρου, έστω και από...χαραμάδα.

Κάπως αθόρυβα προσπάθησε και η Όλνταμ να τον κάνει δικό της, προσφέροντάς του την ευκαιρία να παίξει ξανά μπάλα και να αφήσει στο παρελθόν όσα του έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια, όμως μάταια...

Περίπου 21.000 οπαδοί υπέγραψαν κατά της απόκτησής του, ενώ επιπλέον, οι χορηγοί της Όλνταμ εξέφρασαν την ενόχλησή τους, με έναν εξ αυτών να απειλεί με τερματισμό της συνεργασίας τους αν ο Έβανς υπέγραφε συμβόλαιο.

Το πρωί της Δευτέρας ο Έβανς δεν έδωσε τελικά το «παρών» στην προγραμματισμένη προπόνηση της ομάδας της LeagueOne, η συνέντευξη Τύπου όπου θα παρουσιαζόταν, ακυρώθηκε και η μεταγραφή «χάλασε», με την Όλνταμ να κάνει πίσω, βλέποντας τη θύελλα αντιδράσεων που ξεσηκώθηκε για ακόμα μια φορά.

Έπειτα από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ που δεν τον δέχθηκε πίσω, αρνητική ήταν η κατάληξη των συζητήσεων του παίκτη με τις Τρανμίρ και Χάρτλπουλ, ενώ και η Χιμπέρνιαν της Μάλτας δεν τον δέχθηκε στις τάξεις της, με τον πρωθυπουργό της χώρας να τοποθετείται επί του θέματος και να δηλώνει την αντίθεσή του!

 

Τελευταία Νέα