Επιμένουν οι Ιταλοί για Καρέλη και Τορίνο

Νίκος Ρόλλας
Επιμένουν οι Ιταλοί για Καρέλη και Τορίνο

bet365

Οι περισσότερες κυριακάτικες εφημερίδες στην Ιταλία αναφέρουν το όνομα του Νίκου Καρέλη στο ρεπορτάζ της Τορίνο.

Το όνομα του Νίκου Καρέλη συνεχίζει να απασχολεί τον τύπο της Ιταλίας, καθώς η βελτίωση που έχει δείξει εφέτος και οι εμφανίσεις του έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον της Τορίνο. Τουλάχιστον σε φιλολογικό επίπεδο, καθώς για το ουσιαστικό μέρος του όλου θέματος ακόμη δεν φαίνεται να έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη...

Κάτι που υποστηρίζουν στην συντριπτική τους πλειοψηφία τα περισσότερα ΜΜΕ, έντυπα και ηλεκτρονικά, στην γειτονική χώρα.

Για παράδειγμα το site «napolicalciolive» φιλοξενεί ένα θέμα, στο οποίο έχει μαζέψει τα περισσότερα δημοσιεύματα της Κυριακής σχετικά με τις μεταγραφικής κινήσεις στην Serie A. Εκεί λοιπόν αναφέρει πως «Η Τορίνο στρέφει την προσοχή της στον 22χρονο επιθετικό Νίκο Καρέλη, αλλά δεν έχει υπάρξει καμία συμφωνία με την ελληνική ομάδα».

Την ίδια ώρα, το «mondoudinese» επικαλείται την «Corriere Dello Sport» που είναι πιο... light και απλά αναφέρει πως «Ο Νίκος Καρέλης είναι μία από τις επιλογές για την ενίσχυση της επίθεσης».

Το σίγουρο πάντως είναι, όπως έχουν ξεκαθαρίσει και από τον Παναθηναϊκό, πως μέχρι στιγμής ουδείς έχει χτυπήσει την... πόρτα του «τριφυλλιού» για τον διεθνή επιθετικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα