Ψάχνει αντικαταστάτη του Ροντρίγκεζ (;) η Βερόνα

Κώστας Ζάλιαρης
Ψάχνει αντικαταστάτη του Ροντρίγκεζ (;) η Βερόνα

bet365

Την επιθυμία του Γκιγιέρμο Ροντρίγκεζ που φέρεται να θέλει να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, ενδεχομένως να σεβαστεί η Ελλάς Βερόνα που ψάχνει για στόπερ!

Ο Ουρουγουανός άσος, που έχει γίνει βασικός στην ομάδα των Μόρα, Ταχτσίδη και Χριστοδουλόπουλου από τις αρχές Δεκεμβρίου, όπως αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα, είναι πρόθυμος να μετακομίσει στην Ελλάδα για να φορέσει την πράσινη φανέλα.

Βέβαια, η Ελλάς Βερόνα έχει απαντήσει αρνητικά στην πρόταση του Παναθηναϊκού, βάσει του ρεπορτάζ της «corrieredellosport», όμως, στο «τριφύλλι» δεν έχουν επίσημη ενημέρωση.

Μέσα σε όλα, νέα δημοσιεύματα από την γειτονική μας χώρα, θέλουν την Ελλάς Βερόνα να ψάχνει στόπερ! Πιο συγκεκριμένα, γίνεται λόγος για τον Ντόρια της Μαρσέιγ, με τον ιταλικό σύλλογο να ψάχνεται για να αποκτήσει τον Βραζιλιάνο αμυντικό με τη μορφή δανεισμού.

Ο Ντόρια, σύμφωνα με το «SkySport Italia» πιέζει την ομάδα του για να μπορέσει να αγωνιστεί στη Serie A, από τη στιγμή που δεν έχει καταφέρει να πάρει χρόνο συμμετοχής στο Championnat. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, αυτό να έχει σχέση και με την προσπάθεια του Παναθηναϊκού να πάρει τον Γκιγιέρμο Ροντρίγκεζ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα