Παπαδόπουλος: «Νίκη ακόμα και σε κακή βραδιά»

Παπαδόπουλος: «Νίκη ακόμα και σε κακή βραδιά»

Gazzetta team
Παπαδόπουλος: «Νίκη ακόμα και σε κακή βραδιά»

bet365

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος τόνισε πως θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να κερδίζει ακόμα κι αν βρεθεί σε κακή βραδιά και αναφέρθηκε στο Κύπελλο.

Τη σημαντικότητα της νίκης τόνισε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, μετά το τέλος του ματς στην Τούμπα. Ο Έλληνας φορ ξεκαθάρισε πως δουλειά όσων βρίσκονται στον ΠΑΟΚ είναι να κερδίζουν ακόμα και στις κακές βραδιές, ενώ αναφέρθηκε και στον στόχο του Κυπέλλου.

«Στο σημερινό παιχνίδι ο Πανιώνιος ήταν πολύ καλά στημένος αμυντικά, ενώ έχει και καλή μεσοεπιθετική γραμμή. Κάναμε, βέβαια, κι εμείς κάποια λάθη. Δεν μπήκαμε όπως έπρεπε στο ματς, δεχτήκαμε δύο γκολ και μετά ήταν πιο δύσκολο το παιχνίδι», είπε, αρχικά.

Στη συνέχεια, μίλησε:

Για το αν ο ΠΑΟΚ έχει χαρακτήρα πρωταθλητισμού: «Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και κυνηγάει κάθε παιχνίδι. Εμείς κοιτάμε να κερδίζουμε σε κάθε ματς όπως μπορούμε. Αυτή είναι η δουλειά μας».

Για το ότι μπήκαν γκολ από στημένες φάσεις: «Στο ποδόδφαιρο το 60-70% των γκολ μπαίνουν από στημένες φάσεις. Έχουμε παίκτες καλούς στα στημένα, όπως ο Ρατς, υπάρχουν ψηλά παιδιά και είναι σημαντικό αυτό για να αξιοποιείς τις στημένες φάσεις. Όταν παίζεις στον ΠΑΟΚ, πρέπει να έχεις τέτιους παίκτες, είναι σημαντικό να τους έχεις. Και στην κακή βραδιά πρέπει να κερδίζεις, αυτό είναι το σημαντικό».

Για το αν υπάρχει πίεση: «Σε κάθε παιχνίδι υπάρχει πίεση είτε παίζεις στον Ατρόμητο και στον Πανθρακικό, είτε παίζεις στον ΠΑΟΚ. Σε όλες τις ομάδες που έχω παίξει έχω άγχος πριν τα παιχνίδια.

Για το Κύπελλο: «Από αύριο το πρωί θα κοιτάξουμε το κύπελλο, που είναι ένας θεσμός, τον οποίο δεν αγνοούμε. Είναι δύσκολα τα πράγματα για την πρόκριση, αλλά πρέπει να κερδίσουμε, να κάνουμε το καθήκον μας και από εκεί και πέρα να δούμε τι θα γίνει. Τώρα έχουμε τρία εκτός έδρας δύσκολα ματς, που είναι πολύ σημαντικά. Πρέπει να οργανωθούμε, να μαζευτούμε και να επανέλθουν και οι τραυματίες».

Για το αν θα άλλαζε κάτι στο σημερινό ματς: «Δε θα άλλαζα κάτι, από τη στιγμή που κερδίσαμε. Μπορεί να παίζαμε καλά σε άλλη περίπτωση και να μην κερδίζαμε. Το θέμα είναι να κερδίζεις, αυτό είναι το σημαντικό».

Για τις ευχές στον κόσμο για το 2015: «Υγεία πάνω απ' όλα και να είναι κοντά μας ο κόσμος μέχρι το τέλος, να μην απογοητεύεται».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα