Αποφασίζουν για Νιάνγκ σε Μίλαν

Δημήτρης Τομαράς
Αποφασίζουν για Νιάνγκ σε Μίλαν

bet365

Εντός των προσεχών ωρών ή ημερών θα κρίνουν στην Μίλαν την τύχη του Εμπαγιέ Νιάνγκ. Εξετάζεται ακόμα σοβαρά η πιθανότητα δανεισμού. Τι λέει στο Gazzetta.gr ο διευθυντής επικοινωνίας του συλλόγου.

Τα τελευταία δύο 24ωρα αυξάνονται διαρκώς τα δημοσιεύματα που εμπλέκουν τον Νιάνγκ με τον Ολυμπιακό. Για τον νεαρό άσο της Μίλαν υπάρχει ενδιαφέρον και από τις Νιουκάστλ, Ουντινέζε, Αταλάντα και Τορίνο. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα οι Ιταλοί σκέφτονται να τον δώσουν δανεικό όπου θεωρήσουν εκείνοι πιο ιδανικό. Το πιο πιθανό πάντως είναι ο δανεισμός του και όχι η παραχώρησή του με κανονική μεταγραφή (σ.σ. που είναι ένα άλλο σενάριο με την τιμή να ορίζεται στα 5 εκατ. ευρώ).

Όπως και να έχει προκύπτει πως δεν θα αργήσει η στιγμή που η Μίλαν θα πάρει την τελική της απόφαση για τον Νιάνγκ. Για το θέμα αυτό ο διευθυντής επικοινωνίας της Μίλαν, Τζιουζέπε Σαπιένσα τόνισε στο Gazzetta.gr: «Πάντα σε κάθε μεταγραφική περίοδο ακούγονται διάφορα. Δεν υπάρχει όμως αυτήν την στιγμή καμία απόφαση για τον Νιάνγκ. Η αγορά ανοίγει στις 5 Ιανουαρίου. Τότε θα δούμε τι θα συμβεί με την περίπτωση του Νιάνγκ ή οτιδήποτε άλλο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα