«Δεν φεύγει από τον Ολυμπιακό ο Μαζουακού»

«Δεν φεύγει από τον Ολυμπιακό ο Μαζουακού»

Γιάννης Γεωργόπουλος
«Δεν φεύγει από τον Ολυμπιακό ο Μαζουακού»

bet365

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Ιταλό ατζέντη του Μαζουακού, Φρανσέσκο Λινγκέντι αναφορικά με το μέλλον του Γάλλου μπακ στον Ολυμπιακό. «Η Ίντερ τον παρακολουθεί αλλά δεν υπάρχουν επαφές, πριν δύο χρόνια κανείς δεν τον πίστευε», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του Αρτούρ Μαζουακού διευκρίνησε ο ατζέντης του Γάλλου αριστερού μπακ, Φρανσέσκο Λινγκέντι μιλώντας στο gazzetta.gr διευκρινίζοντας πως τον παρακολουθούν αρκετές ιταλικές ομάδες προεξάρχοντος της Ίντερ δίχως ωστόσο να υπάρχει κάτι συγκεκριμένο.

Σύμφωνα με τον Λινγκέντι, ο Μαζουακού είναι ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό και μόνο εάν το καλοκαίρι έρθει κάποια σοβαρή πρόταση για την απόκτηση του, τότε ενδεχομένως να αλλάξουν τα δεδομένα.

Ο Ιταλός μάνατζερ σχολίασε τις δηλώσεις Καρεμπέ, ενώ αποκάλυψε πως πριν από δύο χρόνια όταν πρότεινε τον 21χρονο άσο σε ιταλικούς συλλόγους ουδείς περίμενε πως θα έχει τόσο μεγάλη εξέλιξη.

«Η Ίντερ και άλλοι μεγάλοι σύλλογοι έχουν στραμμένο το βλέμμα τους πάνω στον ποδοσφαιριστή. Αυτό αποδεικνύει πως δουλεύει σκληρά. Δεν είναι όμως μόνο η Ίντερ που ενδιαφέρεται για τον Μαζουακού. Πρέπει να πω ωστόσο πως είναι πολύ καλά στην Αθήνα και τον Ολυμπιακό κάτι που φαίνεται και από τα αποτελέσματα» τόνισε αρχικά στο gazzetta.gr ο Φρανσέσκο Λινγκέντι προσθέτοντας.

«Δεν είναι αλήθεια πως η Ίντερ έχει επαφές μαζί μας για τον Μαζουακού, απλά τον παρακολουθεί πολύ στενα».

Ο εκπρόσωπος του Μαζουακού σημείωσε πως οι ιταλικοί σύλλογοι έχουν μετανιώσει για το γεγονός πως προσπέρασαν τον Γάλλο άσο πριν από περίπου δύο χρόνια.

«Πρέπει να σου πως πως πριν από περίπου δύο χρόνια είχα ρωτήσει όλες τις ομάδες της Ιταλία για τον Αρτούρ αλλά τότε δεν πίστευαν πόσο καλός είναι. Σήμερα, όλοι αυτοί οι σύλλογοι εμφανίζονται μετανιωμένοι και αναγνωρίζουν το λάθος που έκαναν».

Σε ότι αφορά τα σενάρια περί αποχώρησης του, ο Λινγκέντι διευκρίνισε πως στην παρούσα φάση δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα.

«Ο Μαζουακού ασφαλώς και θα παραμείνει στην Αθήνα και τον Ολυμπιακό (και την επόμενη σεζόν 2015/16). Μόνο εάν στους επόμενους έξι μήνες υπάρξουν σοβαρές προτάσεις και δείξει πως μπορεί να σταθεί σε ακόμη πιο υψηλό επίπεδο τότε μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις κάτι που γνωρίζoυν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού».

Ενδιαφέρον έχει και η άποψη που διατύπωσε στο gazzetta.gr αναφορικά με την δήλωση του Κριστιάν Καρεμπέ για το αντίτιμο των 30.000.000 ευρώ που απαιτούνται για τον Γάλλο σε χιουμοριστικό ύφος.

«Το ποσό σχετίζεται με τα νούμερα που ακούμε για άλλους ποδοσφαιριστές στην αγορά. Για αυτό ο Καρεμπέ δήλωσε πως ο Ολυμπιακός δεν παραχωρεί τον Μαζουακού με λιγότερα από 30 εκατ. Ευρώ».

Ο Ιταλός ατζέντης σημείωσε πως ο πρώην παίκτης της Βαλενσιέν ονειρεύεται την συμμετοχή του στην εθνική Γαλλίας.

«Ο Μαζουακού είναι ένας πολύ σοβαρός επαγγελματίας παρά την ηλικία του. Το όνειρο του είναι να φορέσει την φανέλα της εθνικής της εθνικής Γαλλίας και να κατακτήσει πολλά μεγάλα τρόπαια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα