Με Ταυλαρίδη στα Γιάννενα ο Παναθηναϊκός

Με Ταυλαρίδη στα Γιάννενα ο Παναθηναϊκός

Κώστας Ζάλιαρης
Με Ταυλαρίδη στα Γιάννενα ο Παναθηναϊκός

bet365

Όπως αναμενόταν, ο Στάθης Ταυλαρίδης ακολουθεί την αποστολή του Παναθηναϊκού για το εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα! Εκτός οι Μέντες και Σίλντενφελντ.

Οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση ενόψει του πρώτου αγώνα για το 2015, στη 17η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Στην εξόρμηση στους «Ζωσιμάδες», ο Στάθης Ταυλαρίδης δηλώνει βροντερό «παρών» στα πλάνα του Γιάννη Αναστασίου για τα μετόπισθεν, με τον Γκόρντον Σίλντενφελντ να απουσιάζει έχοντας χάσει προπονήσεις τις τελευταίες μέρες λόγω της ίωσης που τον ταλαιπώρησε.

Το πρωινό πρόγραμμα στο Κορωπί περιελάμβανε αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια μια άσκηση με πάσες, και τέλος οικογενειακό δίτερμα με τακτική. Οι Νάνο και Μέντες συνέχισαν το ατομικό τους και συνεπώς, δεν ακολουθούν την αποστολή στα Γιάννενα.

Αξίζει να σημειωθεί πως όπως έκανε και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, έτσι και σήμερα, ο Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του συλλόγου και παρακολούθησε μέρος της προπόνησης, δείχνοντας εκ νέου πως βρίσκεται δίπλα στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο.

Αναλυτικά η 20άδα του Παναθηναϊκού:

Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Μπούι, Ατζαγκούν, Μπεργκ, Πέτριτς, Καρέλης και Κλωναρίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα