Ρεάλ: Μπέιλ ο πιο γρήγορος παίκτης!

Ρεάλ: Μπέιλ ο πιο γρήγορος παίκτης!

Κώστας Ζάλιαρης
Ρεάλ: Μπέιλ ο πιο γρήγορος παίκτης!

bet365

Ο ταχύτερος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο είναι ο Γκάρεθ Μπέιλ, έχοντας ξεπεράσει τα 30χλ./ώρα!

Ο Ουαλός σούπερ σταρ έχει αποδείξει πως τα πολλά εκατομμύρια που διέθεσε το καλοκαίρι του 2013 η Ρεάλ Μαδρίτης για να τον κάνει δικό της, έπιασαν τόπο και με το παραπάνω.

Η συμβολή του στους τίτλους που έχει κατακτήσει η «βασίλισσα» τον τελευταίο χρόνο είναι τεράστια, ενώ φέτος είναι ο πιο γρήγορος ποδοσφαιριστής της ομάδας, έχοντας ξεπεράσει τα 30 χλμ./ώρα!

Η... μέση ταχύτητά του φτάνει στα 29,92 χλμ./ώρα, ενώ, δεν ξεχνάει κανείς την εκπληκτική κούρσα στον τελικό του Copa Del Rey την περσινή σεζόν, όπου διένυσε 59,1 μέτρα σε 7,04 δευτερόλεπτα!

Όσον αφορά τα χιλιόμετρα που κάνει σε κάθε ματς, αυτά είναι περίπου στα 8,69, επίδοση που τον καθιστά τέταρτο στο σχετικό κομμάτι του παιχνιδιού, πίσω από τους Χάμες Ροντρίγκεζ, Μαρσέλο και Πέπε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα