Καρεμπέ: «Ίσως δίναμε τον Μαζουακού με 30.000.000 ευρώ»

Καρεμπέ: «Ίσως δίναμε τον Μαζουακού με 30.000.000 ευρώ»

Gazzetta team
Καρεμπέ: «Ίσως δίναμε τον Μαζουακού με 30.000.000 ευρώ»

bet365

O Kριστιάν Καρεμπέ επιστράτευσε το χιούμορ του θέλοντας να πατήσει... φρένο στα σενάρια που θέλουν τον Μαζουακού να φεύγει για ομάδα της Serie A.

Ίντερ, Γιουβάντους αλλά και άλλες ομάδες της Serie A έχουν γραφτεί για τον Αρτουρ Μαζουακού. Ο Γάλλος αριστερός μπακ που κάνει εξαιρετική σεζόν με τον Ολυμπιακό έχει μπει τη λίστα αρκετών ομάδων αλλά σύμφωνα με τον Κριστιάν Καρεμπέ μόνο με... 30.000.000 ευρώ θα έδιναν οι πρωταθλητές Ελλάδας τον παίκτη. Σαφώς και με με δόση χιούμορ, ο σύμβουλος στρατηγικής των «ερυθρόλευκων» θέλοντας να ρίξει σκόνη στη φασαρία που έχει γίνει για τον παίκτη.

«Είναι μέλος της γενιάς των Πογκμπά και Βαράν και ξεκάθαρα είναι ένας παίκτης που ενδιαφέρει τη μισή Ευρώπη. Η πρόθεσή μας είναι όμως να τον κρατήσουμε τουλάχιστον μέχρι τον Ιούνιο», είπε στους Ιταλούς αρχικά ο Καρεμπέ σύμφωνα με το «calciomercato» και συνέχισε:

«Μία προσφορά των 30.000.000 ευρώ ίσως να μας έκανε να τον πουλήσουμε και να αγοράσουμε πέντε ή έξι παίκτες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα