Πλατανιάς με... σπαζοκεφαλιά για τον Μίτσελ

Πλατανιάς με... σπαζοκεφαλιά για τον Μίτσελ

bet365

Την Κυριακή (4/11) ο Ολυμπιακός δίνει την πρώτη του αναμέτρηση για το 2015 με τον Μίτσελ να έχει μετρημένες λύσεις στα χέρια του.

Φυσικά και ο Ολυμπιακός δεν θέλει τίποτα άλλο πέρα από τη νίκη στο ματς με τον Πλατανιά, ώστε να του μπει με το... δεξί ο νέος χρόνος. Οι πρωταθλητές Ελλάδας συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το ματς με την ομάδα Κρήτης, με τον Μίτσελ να έχει συγκεκριμένα προβλήματα από το κέντρο και πίσω.

Ο κύριος «πονοκέφαλός» του προέρχεται από τη θέση των στόπερ. Εκεί, διαθέσιμοι έχουν μείνει οι Σιόβας και Αυλωνίτης. Ο Αμπιντάλ, έχει αποχωρήσει από τη δράση ως γνωστόν και ο Μποτία παραμένει τραυματίας. Στο ματς με τον Πανιώνιο, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» χτύπησε το γόνατό του και είναι σε φάση αποθεραπείας.

Ακόμη, δεν έχει αποκτηθεί κεντρικός αμυντικός μιας και η διοίκηση προσπαθεί να κάνει το καλύτερο δυνατόν. Ο Ρικάρντο Κόστα είναι ένας παίκτης τον οποίο αν... καιγόταν ο Ολυμπιακός θα τον είχε ήδη κάνει δικό του, αλλά η διοίκηση ψάχνει το κάτι καλύτερο. Στο προσκήνιο είναι και το όνομα του Ντιγκάρ, ο οποίος αν και είναι χαφ, παίζει με την ίδια ευκολία και ως στόπερ και έτσι θα δώσει περισσότερο χρόνο για ψάξιμο στους ανθρώπους της ομάδας - αν και εφόσον γίνει κίνηση απόκτησής του.

Αναφορικά με τα χαφ, οι Κασάμι, Εντινγκά και Μανιάτης είναι τα «εργαλεία» που έχει στα χέρια του ο Ισπανός τεχνικός μιας κι ο Μιλιβόγεβιτς είναι τραυματίας. Ο Νταβίντ Φουστέρ αποχαιρέτησε το 2014 με σπασμένο χέρι, οπότε όπως είναι λογικό δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση της Κυριακής.

Όσον αφορά στα άκρα, ο Ντουρμάζ επέστρεψε από τον τραυματισμό του αλλά δεν αποκλείεται να έχει φύγει για την Τουρκία, μιας και δημοσίευμα από την Τουρκία τον θέλει να είναι κοντά στη συμφωνία για το δανεισμό του στην Εσκισεχίρσπορ και μένει πλέον να δούμε αν ευσταθεί αυτό το γεγονός.

Όσο για τον Αφελάι, μένει να δούμε αν θα του δοθεί δεύτερη ευκαιρία μιας και τη Δευτέρα (30/12) ξεκίνησε να προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα ξεκινήσει κόντρα στην ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα