«Θα μπορούσε να δώσει 3.000.000 ευρώ για Ροσίτσκι ο Ολυμπιακός» (pic)

«Θα μπορούσε να δώσει 3.000.000 ευρώ για Ροσίτσκι ο Ολυμπιακός» (pic)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
«Θα μπορούσε να δώσει 3.000.000 ευρώ για Ροσίτσκι ο Ολυμπιακός» (pic)

bet365

Σύμφωνα με γαλλικό Μέσο, ο Ολυμπιακός, θα μπορούσε να προσφέρει μέχρι και 3.000.000 ευρώ για να λύσει το συμβόλαιο του Τόμας Ροσίτσκι με την Άρσεναλ!

Σε σημερινό δημοσίευμά της, η «europe-mercato.com» επικαλείται πληροφορίες της «Figaro» αναφορικά με το θέμα του ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για τον Τόμας Ροσίτσκι.

«Αν και έχει συμβόλαιο με την Αρσεναλ μέχρι τον Ιούνιο του 2016, ο επιθετικός μέσος Τόμας Ροσίτσκι (34) θα μπορούσε να φύγει από τους "κανονιέρηδες" κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου», γράφει αρχικά η εν λόγω ιστοσελίδα η οποία στη συνέχεια αναφέρει:

«Ο διεθνής Τσέχος είναι στο στόχαστρο του Ολυμπιακού. Ο ελληνικός σύλλογος είναι πιθανό να προσφέρει 3.000.000 ευρώ στην Αρσεναλ για να λύσει το συμβόλαιό του. Πρέπει να πούμε ότι ο Αρσέν Βενγκέρ δεν τον χρησιμοποιεί συχνά έχοντας 4 συμμετοχές στην Premier League και 104' συμμετοχής. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Τόμας Ροσίτσκι έχει σκοράρει μία φορά».

Βέβαια, ο παίκτης αντιμετώπισε και πρόβλημα τραυματισμού κάτι που δεν αναφέρεται στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα