«Κοντά στην Εσκισεχίρσπορ ο Ντουρμάζ»

«Κοντά στην Εσκισεχίρσπορ ο Ντουρμάζ»

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
«Κοντά στην Εσκισεχίρσπορ ο Ντουρμάζ»

bet365

Δημοσίευμα από την Τουρκία θέλει τον Τζίμι Ντουρμάζ να είναι κοντά στην Εσκισεχίρσπορ.

Η αλήθεια είναι ότι άλλα περίμεναν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού από τον Τζίμι Ντουρμάζ και άλλα είδαν στα επτά ματς που έχει παίξει μέχρι στιγμής.

Μετά τις Κασίμπασα και Τράμπζονσπορ, η Εσκισεχίρσπορ έρχεται να μπει στη λίστα των ομάδων που θέλουν τον Τζίμι Ντουρμάζ. Ωστόσο, του δημοσίευμα της ιστοσελίδας «acunn.com» προχωράει το θέμα τονίζοντας ότι οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία.

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι ο παίκτης θέλει να φύγει κι ο δανεισμός του στους αστέρες της Ανατολής» είναι κοντά στο να πραγματοποιηθεί.

Αυτή τη στιγμή, ο εν λόγω σύλλογος είναι στη 12η θέση κι ο πρόεδρός της Χαλίλ Ουνάλ θέλει να ενισχύσει το ρόστερ. Για να δούμε αν ισχύουν τα όσα λένε οι Τούρκοι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα