Στα δικαστήρια ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας για το Αλσος (vid)

Στα δικαστήρια ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας για το Αλσος (vid)

Gazzetta team
Στα δικαστήρια ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας για το Αλσος (vid)

bet365

Ολοκληρώθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο της Νέας Φιλαδέλφειας, περνώντας τη θέση του Δημάρχου, Άρη Βασιλόπουλου για προσφυγή για το Αλσος, εξέλιξη που επηρεάζει και το γήπεδο.

Το χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο είχε... ένταση, ΜΑΤ και τελικά υπερψήφιση της θέσης του Δημάρχου της Νέας Φιλαδέλφειας που έχει να κάνει με την υπεράσπιση του Άλσους.

Η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ, με άδεια αίθουσα και ο Βασιλόπουλος με 18 ψήφους υπέρ πέρασε την πρότασή του και αναμένεται στο Συμβούλιο Επικρατείας να προσβάλλει το νόμο για την κατασκευή του γηπέδου της Ενωσης.

Η θέση για το ψήφισμα: «Το δημοτικό συμβούλιο αποφασίζει, ομόφωνα ή κατά πλειοψηφία. Εκφράζει την διαφωνία του δημοτικού συμβουλίου Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας, με την απόρριψη της απόφασης της διεύθυνσης δασών για για την διαχείριση και ανάπλαση του Άλσους Ν.Φ. προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία χρηματοδότησης του έργου. Ο δήμος επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμα του και εξουσιοδοτεί τον δήμαρχο Άρη Βασιλόπουλο να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την υπεράσπιση των συμφερόντων του δήμου».

Ετσι, αναμένεται να πάει το θέμα δικαστικά για την υλοποίηση της μελέτης που αφορά την ανάπλαση του Άλσους. Θυμίζουμε ότι η Διεύθυνση Δασών είχε απορρίψει την εν λόγω μελέτη, επειδή σε αυτή υπάρχουν μέσα 2,2 στρέμματα του Αλσους που έχουν παραχωρηθεί στην ΑΕΚ. Βάσει του νόμου 4277, η διαχείριση του Αλσους είχε φύγει από το Δήμο.

Δείτε το βίντεο με τα ΜΑΤ να βγάζουν από την αίθουσα τους φιλάθλους της ΑΕΚ

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα