Tίτλο με τον ΠΑΟΚ θέλει ο Κυριάκος Παπαδόπουλος!

Gazzetta team
Tίτλο με τον ΠΑΟΚ θέλει ο Κυριάκος Παπαδόπουλος!

bet365

Το όνειρο του να πανηγυρίσει ένα πρωτάθλημα με την φανέλα του ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, που ουδέποτε έχει κρύψει τις οπαδικές του προτιμήσεις!

Ο διεθνής άσος της Μπάγερν Λεβερκούζεν, σε συνέντευξή του στο Πρώτο Πρόγραμμα μίλησε με νοσταλγία για τα παιδικά του χρόνια στο Σβορώνο Πιερίας, για τη μεγάλη του αγάπη την μπάλα, αποκαλύπτοντας πως όταν ερχόταν η ώρα του μαθήματος τον έπιανε πονοκέφαλος και εξήγησε τον σημαντικό ρόλο που έπαιξε η οικογένεια του για την εξέλιξή του.

Ο Παπαδόπουλος αντάλλαξε ευχές στον αέρα με τον Τιμούρ Κετσπάγια αποδίδοντας τα εύσημα στον προπονητή που τον πίστεψε λέγοντας χαρακτηριστικά πως είχε πολλές… μπάλες.

Αναφερόμενος στην εθνική ομάδα είπε πως υπάρχουν ελπίδες πρόκρισης με την προϋπόθεση να νικήσουμε στην Ουγγαρία.

Για την πρόταση της Ζενίτ ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ είπε ότι εντυπωσιάστηκε αλλά δεν παρασύρθηκε.

Ερωτηθείς για τη μονομαχία Ολυμπιακού ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα απάντησε με σιγουριά «Μακάρι να πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ αλλά και να μην το πάρει θα το πάρει όταν έρθω εγώ»! Με τον τρόπο του αυτό άνοιξε μια... πόρτα για το μέλλον. Μακρινό ή άμεσο θα δείξει!

«Σπουδαίος παίκτης ο Κυριάκος»

Στον Δημήτρη Μαλισιώβα και το πρώτο πρόγραμμα μίλησε και ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού Τιμούρ Κετσπάγια για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο. Χαρακτηριστικά, αναφέρθηκε στον ηγετικό του χαρακτήρα, στον τσαμπουκά και στην αξία του, που ήταν και τα στοιχεία που τον οδήγησαν στην 11αδα του Ολυμπιακού.

Ο Γεωργιανός αντάλλαξε ευχές με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο στον αέρα της εκπομπής, ενώ ερωτηθείς για το ποιος θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα, ο πρώην προπονητής της Εθνικής Γεωργίας είπε χαριτολογώντας: «Προσπαθεί ο Ολυμπιακός να δώσει το πρωτάθλημα αλλά οι ομάδες δεν θέλουν να το πάρουν».

Στην εκπομπή παρενέβησαν και μίλησαν ο γυμναστής του Κυριάκου στο Δημοτικό σχολείο Σβορώνου, Κώστας Μισαηλίδης, ο πρώτος του προπονητής Γιάννης Κωνσταντινίδης και ο δημοσιογράφος του gazzetta.gr - ειδικός στην Μπουντεσλίγκα - Λευτέρης Ντανοβασίλης.

 

Τελευταία Νέα