Επιμένουν οι Ιταλοί για Ατσέρμπι και Ολυμπιακό

Επιμένουν οι Ιταλοί για Ατσέρμπι και Ολυμπιακό

Επιμένουν οι Ιταλοί για Ατσέρμπι και Ολυμπιακό

bet365

O Φραντσέσκο Ατσέρμπι στη λίστα του Ολυμπιακού και οι Ιταλοί επιμένουν πως σύντομα θα ολοκληρωθεί το deal. Δεν επιβεβαιώνει ο Ολυμπιακός.

Στην απόκτηση του Φραντσέσκο Ατσέρμπι επικεντρώνεται ο Ολυμπιακός, με τον Ιταλό να είναι θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στους Πειραιώτες. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επαφές έχουν προχωρήσει, με τη Σασουάολο να κοιτά ήδη για αντικαταστάτη του και τον Ντανιέλε Γκαλόπα της Πάρμα να είναι ψηλά στη λίστα. Ο παίκτης αισθάνεται κολακευμένος για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, κάτι άλλωστε που τόνισε και ο ίδιος με δηλώσεις του. Μάλιστα, οι Ιταλοί κάνουν λόγο πως το μέλλον του παίκτη θα ξεκαθαρίσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός δεν δείχνει να είναι μόνος, μιας και τις τελευταίες ημέρες έχουν εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον και οι Βερόνα, Τορίνο.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί, πως οι Πειραιώτες δεν επιβεβαιώνουν τις αποκαλύψεις των Ιταλών τονίζοντας πως δεν υπάρχουν επαφές με τη Σασουόλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα