«Συμπαίκτης του Παπαγιαννόπουλου στον ΠΑΟΚ ο Έικρεμ»

«Συμπαίκτης του Παπαγιαννόπουλου στον ΠΑΟΚ ο Έικρεμ»

Gazzetta team
«Συμπαίκτης του Παπαγιαννόπουλου στον ΠΑΟΚ ο Έικρεμ»

bet365

Νορβηγικό Μέσο επιβεβαιώνει το gazzetta.gr, για το ότι ο ΠΑΟΚ θέλει τον Έικρεμ. «Θα είναι συμπαίκτης του Σωτήρη Παπαγιαννόπουλου», γράφουν οι συμπατριώτες του.

Το gazzetta.gr σάς αποκάλυψε ότι ο Μάγκνους Έικρεμ έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ.

Σήμερα, η νορβηγική «Aftonpost» υποστηρίζει ότι ο 24χρονος μεσοεπιθετικός, Μάγκνους Εικρεμ αναμένεται να είναι συμπαίκτης του Σωτήρη Παπαγιαννόπουλου.

Το εν λόγω δημοσίευμα γράφει συγκεκριμένα: "Ο πρωτοπόρος του ελληνικού πρωταθλήματος έχει κερδίσει την κούρσα για τον Νορβηγό μέσο και βρίσκεται στις τελικές διαπραγματεύσεις με τον παίκτη για να υπογραφεί το συμβόλαιό του", και συνεχίζει στεκόμενο στο ενδιαφέρον της Μάλμε, της Μόλντε και άλλων ομάδων από την χώρα του. Ωστόσο, τονίζεται ότι ο παίκτης «πλέον θα είναι συμπαίκτης με τον Σωτήρη Παπαγιαννόπουλο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα