Επίσημα ο Τόρες στην Ατλέτικο! (Pic)

Gazzetta team
Επίσημα ο Τόρες στην Ατλέτικο! (Pic)

bet365

H επιστροφή του Φερνάνδο Τόρες στην Ατλέτικο Μαδρίτης είναι γεγονός, καθώς ο Ισπανός επιθετικός πήγε με δανεισμό ως το 2016!

Η ανακοίνωση έγινε και επίσημα από την Ατλέτικο Μαδρίτης με τον Τόρες να επιστρέφει στην ομάδα που αναδείχθηκε και έφυγε το 2007. Ο Τόρες πάει δανεικός από την Μίλαν για 18 μήνες που τον είχε αποκτήσει από την Τσέλσι.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής πήγε ξανά στην ομάδα που είχε πρωτοφορέσει τη φανέλα της το 2001 και με αυτήν πέτυχε 91 γκολ σε 244 αγώνες, πριν πάει στην Λίβερπουλ.

Την μετακίνηση ανακοίνωσε και ο ίδιος μέσω του twitter.

Στις πρώτες του δηλώσεις επισήμανε: «Δεν υπάρχει για μένα καλύτερο μέρος από την Ατλέτικο. Για μένα η ομάδα αυτή είναι ένα μέρος ευτυχίας. Σαν παιδί ήταν όνειρό μου να παίξω σε αυτή την ομάδα και επιστρέφοντας εκπληρώνεται ένα ακόμη όνειρό μου. Ο κόσμος ξέρει πως είναι το σπίτι μου η Ατλέτικο. Πονούσα όταν έχανε και πανηγύριζα τις επιτυχίες της. Κανείς δεν αμφιβάλλει πώς θα νιώσω όταν θα ξαναφορέσω τη φανέλα της. Οι φίλοι της Ατλέτικο ζητούν πάντα από τους παίκτες να δίνουν τα πάντα στο γήπεδο και να είναι σίγουροι πως θα κάνω αυτό ακριβώς και πολλά περισσότερα». Ο Ισπανός αναφέρθηκε και στην αποχωρήση του από την Λίβερπουλ για την Τσέλσι: «Η Τσέλσι μου έδωσε αυτό που έψαχνα όταν έφευγα από την Λίβερπουλ... την ευκαιρία να κερδίσω τίτλους» είπε.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα