Καλλονή: Μια... ομορφιά το 2014! (vids)

Νίκος Μαρούδας
Καλλονή: Μια... ομορφιά το 2014! (vids)

bet365

Πρόκειται για την ομάδα που πέρασε πολλά κυρίως το πρώτο μισό της χρονιάς, αλλά έχει καταφέρει να κερδίσει τον σεβασμό κάθε αντιπάλου. Ο λόγος, για την Καλλονή, το καμάρι της Μυτιλήνης!

Την παρθενική της συμμετοχή στην Σούπερ Λιγκ έκανε η Καλλονή την περίοδο 2013-2014. Η ομάδατης Μυτιλήνης, κλήθηκε το πρώτο μισό του 2014 να παίξει όλα τα παιχνίδια εκτός έδρας. Αυτό γιατί το γήπεδό της δεν ήταν έτοιμο με αποτέλεσμα να... την βγάλει στο ΟΑΚΑ! Τελικά κατάφεραν να παραμείνουν στην κατηγορία και τα... καλύτερα τα είχαν για το δεύτερο μισό του έτους...

Τι κρατάνε: Η Καλλονή κρατάει την πάρα πολύ καλή παρουσία που είχε στο πρώτο μισό με αποτέλεσμα να παραμείνει στην κατηγορία, αλλά αυτό που θα κρατήσουν όλη στην ομάδα με την ελπίδα να συνεχιστεί το 2015, είναι η πάρα πολύ καλή πορεία που έκαναν εντός έδρας στο δεύτερο μισό του 2014 και στο πρώτο μισό της σεζόν 14-15.

Τι αφήνουν: Αυτό που θέλουν να αφήσουν πίσω τους είναι η ταλαιπωρία του ΟΑΚΑ... Η Καλλονή, εκπροσωπεί ολόκληρο νησί και βρέθηκε το μισό πρώτο του 2014 να παίζει χωρίς κόσμο στο... κρύο ΟΑΚΑ. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η ομάδα να αγωνίζεται σε ένα άδειο γήπεδο κάθε αγωνιστική και εκτός έδρας. Έτσι, έπρεπε να φτάσουμε στο τέλος ώστε να εξασφαλίσουν την παραμονή στην κατηγορία, κάτι που όπως φάνηκε στο δεύτερο μισό του ’14 θα είχε γίνει πολύ πιο εύκολα, μιας και η ομάδα έχει μόλις μία ήττα στην έδρα της!

Παίκτης που ξεχώρισε: Μανούσος και Λεοζίνιο μοιράζονται αυτή την θέση! Ο Έλληνας επιθετικός, έκανε ένα πάρα πολύ καλό πρώτο εξάμηνο το 2014 και βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του να παραμείνει στην κατηγορία. Το ίδιο έκανε και ο Λεοζίνιο, ο οποίος όμως στο δεύτερο μισό έχει πάρει την Καλλονή από το χεράκι σε αυτή την πολύ καλή πορεία που πραγματοποιεί. Μπορεί να έχει σκοράρει μόλις 1 φορά, αλλά αυτό δε σημαίνει τίποτα, μιας και ο Χουάνμα είναι ο μόνος που έχει βρει δίχτυα περισσότερες φορές! Ο Βραζιλιάνος, με διαφορά είναι αυτός που κάνει όλο το παιχνίδι της ομάδας την περίοδο αυτή και αν συνεχίσει έτσι, η Καλλονή δεν έχεινα φοβηθεί τίποτα.

Καλύτερη στιγμή: Η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία της Καλλονής. Ποια είναι αυτή; Αυτό το 1-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό την φετινή σεζόν. Οι «πράσινοι» ήταν οι πρώτοι από τους μεγάλους που πήγαν στην Μυτιλήνη και η Καλλονή τους περίμενε με... άγριες διαθέσεις! Το γκολ του Λεοζίνιο, χάρισε στην ομάδα την νίκη η οποία είναι και η καλύτερη στιγμή στο 2014, μιας και μιλάμε για την ιστορικότερη νίκη της ομάδας!

Χειρότερη στιγμή: Η συντριβή από τον Ολυμπιακό με 5-0. Ήρθε σε μια περίοδο που η Καλλονή είχε καταφέρει να έχει μηδέν παθητικό στην έδρα της και έμενε μόνο αυτό το παιχνίδι για να τελειώσει έτσι το 2014. Όμως, η αμυντική της γραμμή λύγισε κόντρα στους πρωταθλητές και ήρθε αυτό το 5-0 που όλοι θέλουν να το ξεχάσουν...

Η δήλωση του'14: Η δήλωση που προκάλεσε αίσθηση για το 2014, ανήκει στον Γιάννη Μαντζουράκη. Ο τεχνικός της Καλλονής, αμέσως μετά την νίκη επί του Παναθηναϊκού δήλωσε πως ο Κλωναρίδης έχει κάνει θέατρο, σε μια φάση που ο τερματοφύλακάς του θα έπρεπε να έχει αποβληθεί μόλις στο 7’ για πενατακάθαρο φάουλ στον άσο του «τριφυλλιού», ως τελευταίος παίκτης. «Ο παίκτης μου είπε δεν τον ακούμπησε. Ο Παναθηναϊκός διαμαρτυρήθηκε για μια φάση και από εκεί και πέρα τα πήρε όλα από τον διαιτητή. Έγειρε το ματς στο δεύτερο ημίχρονο, έγειρε και ο Τριτσώνης. Ο αέρας τον κατεβάζει κάτω. Μετά από δύο ώρες έπεσε κάτω.», είχε πει χαρακτηριστικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα