Δημοσιεύματα στέλνουν τον Γκατούζο στο Αζερμπαϊτζάν

Δημοσιεύματα στέλνουν τον Γκατούζο στο Αζερμπαϊτζάν

Gazzetta team
Δημοσιεύματα στέλνουν τον Γκατούζο στο Αζερμπαϊτζάν

bet365

Ιταλικό δημοσίευμα θέλει τον Τζενάρο Γκατούζο να είναι να είναι στη λίστα της Καζάρ Λενκόραν, ενώ Αζέροι δημοσιογράφοι γράφουν ότι ο «ρίνο» πρόκειται να αναλάβει την εθνική Ελπίδων του Αζερμπαϊτζάν.

Μετά τις φήμες περί Γκατούζο και Ρέιντζερς, έρχονται νέα δημοσιεύματα να φέρουν το μέλλον του Ιταλού μακριά από την Κρήτη και τον ΟΦΗ.

Η ιταλική ιστοσελίδα, «calcionews24.com» αναφέρει πως ο 36χρονος είναι στη λίστα των υποψήφιων προπονητών της Καζάρ Λενκόραν από το Αζερμπαϊτζάν.

Το κείμενο ξεκινάει την αναφορά του στο θέμα γράφοντας: «Ενας παγκόσμιος πρωταθλητής του 2006 στο Αζερμπαϊτζάν: Είναι ο Τζενάρο Γκατούζο, ο νυν προπονητής του ΟΦΗ, ο οποίος φλερτάρει με την Καζάρ Λενκόραν, σύλλογος που καταλαμβάνει την 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier Liga».

Στη συνέχεια γράφεται ότι «πρόσφατα απολύθηκε ο Ογκιούζ Τσετίν, μετά την ήττα από την Καραμπάκ και την ισοπαλία από την Αζάλ Πεσεκάρ».

Ο πρόεδρος της ομάδας, Μουμπαρίζ Μανσίνοβ είναι αυτός που έχει αναλάβει την υπόθεση σύμφωνα με το θέμα, ενώ ο Γκατούζο πρόσφατα είχε δηλώσει στη «derbi.az»:

«Πάντα είχα στόχο στην προπονητική μου καριέρα να είμαι σε θέση να δουλέψω δε μια χώρα που το ποδόσφαιρο αναπτύσσεται. Πιστεύω ότι η κατάσταση στο ποδόσφαιρο του Αζερμπαϊτζάν είναι αυτή: αναπτύσσεται μέρα με τη μέρα. Και ονειρεύομαι να δουλέψω σε μια χώρα με μέλλον. Θα ήθελα επίσης να προσπαθήσω σε διαφορετικούς συλλόγους από την Ρωσία, αλλά πρώτα θέλω να έχω στα χέρια μου εμπειρία από το Αζερμπαϊτζάν».

Μάλιστα, η «derbi.az», υποστηρίζει ότι ο νυν τεχνικός του ΟΦΗ είναι υποψήφιος για να αναλάβει την ομάδα Νέων του Αζερμπαϊτζάν. Ωστόσο, ο ίδιος διέψευσε ότι ισχύει κάτι τέτοιο. «Εχω προσφορές από την Ρωσία. Θα ήθελα να εργαστώ στο ΑζερμπαΪτζάν. Όμως είμαι πολύ νέος και δεν νιώθω ότι είμαι στο επίπεδο για προπονητής εθνικής ομάδας», είπε χαρακτηριστικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα