Το παλεύει για Μπλάνκο ο Ατρόμητος!

Gazzetta team
Το παλεύει για Μπλάνκο ο Ατρόμητος!

bet365

Για την απόκτηση του Ισμαέλ Μπλάνκο κινείται ο Ατρόμητος, ο οποίος βρίσκεται σε επαφές για την απόκτηση του Αργεντινού πρώην επιθετικού της ΑΕΚ! Διαβάστε στο gazzetta.gr τι λέει στο περιβάλλον του!

Μετά την ενίσχυση με τον Κώστα Κατσουράνη, ο Ατρόμητος το παλεύει για μια ακόμα μεταγραφή έμπειρου ποδοσφαιριστή με εγνωσμένη αξία! Ο λόγος για τον Ισμαέλ Μπλάνκο! Ο Αργεντινός πρώην επιθετικός της ΑΕΚ προτάθηκε από μάνατζερ πριν από περίπου 15 μέρες και η περίπτωσή του δεν άφησε τους Περιστεριώτες αδιάφορους!

Είδαν ζεστά την περίπτωσή του, προκειμένου να ενισχυθούν στην επίθεση. Έτσι, βολιδοσκόπησαν τον πρώην φορ της ΑΕΚ, έκαναν μια πρώτη προσέγγιση και οι επαφές συνεχίζονται, καθώς προς το παρόν υπάρχει απόσταση στο οικονομικό.

Ωστόσο, αν ο ίδιος εμφανιστεί τελικά θετικός, στον Ατρόμητο είναι αποφασισμένοι να κάνουν την υπέρβαση και να παλέψουν μέχρι τέλους την περίπτωσή του! O 31χρονος αγωνίζεται στο Εκουαδόρ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μπορεί να αποκτηθεί ως ελεύθερος, με το κασέ του να αγγίζει τις 200.000.

Οι Περιστεριώτες προσπαθούν να ρίξουν λίγο τις απαιτήσεις του, την ώρα που ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, λέει στο περιβάλλον του ότι προτεραιότητα του από την Ελλάδα είναι και θα είναι η ΑΕΚ, ωστόσο αν δεν υπάρξει κάτι επίσημο με την Ένωση ίσως πει το «ναι» για να παίξει στον Ατρόμητο!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα