«Θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Λέτο;»

«Θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Λέτο;»

Νίκος Ρόλλας
«Θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Λέτο;»

bet365

Η… τρέλα των οπαδών του Παναθηναϊκού να δουν και πάλι τον Σεμπάστιαν Λέτο στα πράσινα, έφτασε μέχρι και την Ιταλία.

Στο άκουσμα και μόνο της φήμης ότι ο Παναθηναϊκός σκέφτεται να εξετάσει την περίπτωση του Σεμπάστιαν Λέτο ενόψει του καλοκαιριού, οι φίλοι του «τριφυλλιού» τρελάθηκαν, ζητώντας με κάθε τρόπο από τον Γιάννη Αλαφούζο να ντύσει και πάλι τον Αργεντίνο στα… πράσινα.

Ο… παροξυσμός αυτός μάλιστα, έφτασε μέχρι και την Ιταλία,με το «tuttocalciocatania» να φιλοξενεί σχετικό δημοσίευμα, με τίτλο «Λέτο: Οι οπαδοί θέλουν να γυρίσει στον Παναθηναϊκό», όπου γίνεται αναφορά στις διαδικτυακές υπογραφές που μαζεύονται για την επιστροφή του στην Ελλάδα.

«Νοσταλγία για τον Σεμπάστιαν Λέτο. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν έχουν ξεχάσει τις εξαιρετικές εμφανίσεις που του προσέφερε ο Αργεντίνος επιθετικός που τώρα ανήκρι στην Κατάνια.

Από το 2009 μέχρι και το 2013 φόρεσε την πράσινη φανέλα, με καταπληκτικά αποτελέσματα, καθώς κέρδισε το πρωτάθλημα, αλλά και το κύπελλο, με δικό του γκολ κόντρα στον Άρη.

Τον Ιανουάριο του 2013 έλυσε το συμβόλαιό του και τώρα οι φίλοι της αθηναϊκής ομάδας, εκφράζουν την επιθυμία να αποκτηθεί και πάλι ο Λέτο. Μάλιστα μαζεύουν ονόματα online ζητώντας από την διοίκηση να προσπαθήσει να αποκτήσει και πάλι τα δικαιώματα του παίκτη που έχει γεννηθεί το 1986, ανοίγοντας έναν νέο κύκλο επιτυχιών.

Θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του;», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα