Αμπιντάλ: «Με έχει, ήδη, προσεγγίσει η UEFA»

Αμπιντάλ: «Με έχει, ήδη, προσεγγίσει η UEFA»

Gazzetta team
Αμπιντάλ: «Με έχει, ήδη, προσεγγίσει η UEFA»

bet365

Ο Ερίκ Αμπιντάλ μίλησε για την προσέγγιση που έχει γίνει από την UEFA, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν σταμάτησε το ποδόσφαιρο για να αναλάβει πόστο στην Μπαρτσελόνα.

Για ακόμη μια φορά, ο Ερίκ Αμπιντάλ, ξεκαθάρισε ότι δεν σταμάτησε το ποδόσφαιρο για να αναλάβει πόστο στην Μπαρτσελόνα.

Παράλληλα, με δηλώσεις του στο «RMC» αποκάλυψε ότι τον έχει προσεγγίσει η UEFA.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν σταμάτησα το ποδόσφαιρο για να πάω στην Μπαρτσελόνα. Σταμάτησα γιατί ένιωσα πως είχε φθάσει αυτή η ώρα», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Πρέπει να πω ότι έχω την ευκαιρία να γυρίσω στην Μπάρτσα, όπως έχω την ευκαιρία να δουλέψω στον Ολυμπιακό, ενώ με έχει προσεγγίσει, ήδη, η UEFA. Μετά είναι και το ίδρυμα, το οποίο έχω ιδρύσει και θέλω κάποια στιγμή να αφιερώσω χρόνο και σ’ αυτό. Θα προσπαθήσω να κάνω πράγματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Για το αν έχει προτάσεις ώστε να είναι κοντά στα παιδιά, απάντησε: «Ναι, έχω τέτοια πρόθεση, πάνω απ’ όλα να μεταδώσω στους νέους όλα όσα έχω μάθει στο ποδόσφαιρο», επεσήμανε ο Γάλλος και κατέληξε: «Αυτό είναι ένα μικρό κομμάτι που μου προσέφερε η Μπαρτσελόνα, αλλά και ο Ολυμπιακός μου έχει κάνει προσφορά για να είμαι μέρος της οργάνωσης του σε θέματα προετοιμασίας, χορηγιών και μάρκετινγκ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα