Θετικός για Ευρώπη ο Ρικάρντο Κόστα!

Θετικός για Ευρώπη ο Ρικάρντο Κόστα!

Δημήτρης Τομαράς
Θετικός για Ευρώπη ο Ρικάρντο Κόστα!

bet365

Ο Ρικάρντο Κόστα μιλώντας σε πορτογαλικά media δήλωσε πως θέλει να γυρίσει στην Ευρώπη και ότι δεν έχει κάτι επίσημο από τον Ολυμπιακό.

O στόχος του Ολυμπιακού για το κέντρο της άμυνάς του σε δηλώσεις σε ΜΜΕ στην Πορτογαλία ξεκαθάρισε πως επιζητά την επιστροφή του σε κάποιο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. «Είναι μία από τις επιθυμίες μου να γυρίσω στην Ευρώπη. Αυτήν την στιγμή όμως δεσμεύομαι με συμβόλαιο. Έχω ακούσει για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, όμως προσωπικά δεν έχω κάτι επίσημο από την Ελλάδα, ούτε μπορώ να αναφέρω κάτι περισσότερο», ήταν η τοποθέτηση του Ρικάρντο Κόστα στην Ιβηρική. Στην Πορτογαλία πάντως μεταδίδουν πως εκτός από τον Ολυμπιακό υπάρχουν και πορτογαλικές αλλά και ισπανικές ομάδες που θα τον ήθελαν στο δυναμικό τους. Διαρρέεται επίσης πως ο Κόστα μπορεί να φύγει από το Κατάρ με δανεισμό καθώς η ρήτρα αποδέσμευσής του είναι στα 4 εκατ. ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα